eline sağlık abi.
belki solo2 kullanıcıları içinde ben veririm.
rudream-5.0-formuler1_ReMy_MoD Süresiz kullanım
Turkish_Job Mod by_ReMy
DİĞER CİHAZLARA DA YAVAS YAVAS BACKUPLAR VERILECEKTIR..
1-IMAGENIN RUS SERVERLARIYLA BAGLANTISI KESILMISTIR,(RUSLAR MAC ADRESLERİNİ KAYDETTİĞİ VE CESITLI GÜVENLİK SORUNLARINDAN DOLAYI)
2-IMAGEDE PICON VE KANAL LIST ONLINE GELDIGI ICIN BU BAGLANTIDA KESILMISTIR... PICON GOSTERMEZ VE KENDİ KANAL LISTENIZI YUKLEMEK ISTERSENIZ ETC/ENIGMA2 ICINE KENDI LISTENIZIN ICINDEKILERI ATIN SADECE SETTING DOSYASINI ATMAYIN KOMPLE İMAGENIN AYARLARI GIDER...
TUNER
T-A:usals ayarlı
T-B:Turksat sabit tek
SOFTCAM
Ccam 2.0.11 ayarlı orjinal ccamı --ccam.cfg -->etc altına
Ccamı sectikten sonra cihazı yeniden baslatın
PLUGINSLER
TURKVOD6.0
SEYIRTURK
NSTREAM VOD
MEDIAPORTAL
YOTUBE
2BOOM M3U VE XML CONVERT TO BUKET PLUGINI
DOWNLOAD
rudream demoların linkleri
Düzenleyen remzi arslan : 30-01-2016 at 15:51
eline sağlık abi.
belki solo2 kullanıcıları içinde ben veririm.
Düzenleyen mustafaemre : 18-01-2016 at 13:51
solo se için veren biri olursa çok makbule geçer :)
Remzi eline sağlık sınırlamayıda kaldırman harika olmuş.
Ustam sen yaparsan engüzelini yaparsin eline saglik
Solose cihaz yok birine baglanıp süre kısıtlamasını kaldırırım backupı verırız anca o sekilde olur
Tesekkurler saolasın
Ruslar coktan haketti bunu
Saol eminim begeniceksiniz, sade ve sık bir backup
Sent from my iPhone 6s
Düzenleyen remzi arslan : 18-01-2016 at 22:02
:smiles34::smiles34::smiles34:Eee artık sözün bittiği yerdeyiz..Ellerine sağlık dost!..:wave::wave::wave:
Flasha yükleniyor değilmi
syg
remzi üstadım klavyene sağlık 10 numara olmuş ruslara hakettiğini vermişin helal olsun.Üstad medya yolları değişik herhalde yolları yazabilir misin .Picon yüklenmiyor.kurcalamaya devam teşekkürler.
Remzi üstad,
NSTREAM VOD çalışmıyor.nasıl güncelleme yapabiliriz.
Usr lib enigma2 python plugin extensionstakinin üstüne at calısanı veya ipksını bulup kurun
Sent from my iPhone 6s
üstad öncelikle ellerine saglik,
sanirim sen fullhd tv kullaniyorsun ondan olsa gerek hazirladigin backup'lar 1080p oluyor diger image'lerde display üzerinden 720p yapiliyor ama bu imagede birtürlü yapamadim? image yüklenip booten yapinca tvde siyah ekran displayde atvhd???
üstad backup'lari standart cözünürlükte yani 720p olarak veremezmisiniz? kurduktan sonra isteyen 1080p yapar!
cok tesekürler...
Düzenleyen tanju57 : 23-01-2016 at 03:15
Dost sana işin püf noktasını ögreteyim bütün 1080p yazılımları ayarlayıp kullanabilirsin.
Flashfxp ile baglan cihaza etc/enigma2 içinde setting dosyasına sag tıkla düzenle de, içinde cihazının ayarları mevcut, 1080p diye arama yap göreceksin zaten
config.av.videomode.HDMI=1080p burdaki 1080p yi 720p yap kaydet dosyayı kapat sonra cihazını kapat yeniden baslat sorunun düzelicektir
Sent from my iPhone 6s
Düzenleyen remzi arslan : 23-01-2016 at 11:18
cok tesekürler üstad...
süper emeğine sağlık
ilk önce remzi beye çok teşekür ederim çalışmalarında başarılar dilerim allah zihin açıklğı versin ve bizlerde remzi bey sayesinde bir şeyler öğreniyoruz < şahsi kanatim Şu ana kadar en net görüntü kalitesine sahip bir imaj ne var ki kulanım açısından biraz değişik geldi ustam merakımı bağışlayın mesela pulingleri indiremiyorum veya llevi oscam menecırı bir türlü yükleyemedim farklı bir skin denemek isterdim şimdilik bu kadar teşekür ederim