Bu linkte çivi tabancaları var belki işinize yarayabilecek olanları vardır, .... başsız çiviler genelde mobilya imalatlarında başlı çiviler ise daha kaba olan işlerde kullanılır bu küçük notu da belirtmek istedim.
merhaba arkadaslar öncelikle evde hobi olarak ahşap işleriyle uğraşmak istiyorum, küçük ağaçlara asılan kuş yuvalarından tavuk kümesine kadar değişebilir yani ne istersem, bu arada bu çivi tabancaları ilgimi çekti bizim türk siteleri araştırdım pek kullanan yok galiba ayrıntılı bilgiler hep yabancı sitelerde. Bu aletler elektrikli kablosuz kablolu ve kompresorle calısan birçok tipi varmıs ama en güçlüsü havalı olanlarmıs sanırım ben bunlarda alacagım. Yalnız basıları başsız çivi bazıları da başlı çivi içinmiş, bu iki çivinin farkı ne? mesela aşagğıdaki alet 5 cm e kadar 1 mm çapında çiviler içinmiş bu işimi görür mü sizce yoksa sizin başka taviseyeniz var mı=
Bu linkte çivi tabancaları var belki işinize yarayabilecek olanları vardır, .... başsız çiviler genelde mobilya imalatlarında başlı çiviler ise daha kaba olan işlerde kullanılır bu küçük notu da belirtmek istedim.
Başsız çiviler de oldukça sağlıklı tutunma verirler. Bir çok mobilya ürününde gizli bağlantı olarak zaten kullanılmaktalar.
kl marka aldım 32 mm çivi ile kullanılıyor.bence sorunsuz.