Uydumarket Banner  

3 sayfadan, 1. sayfa 123 SonSon
Gösterilen Mesajlar: 41 mesajdan 1 ile 20 arası

Konu: Gigablue HD Quad ME BACKUP openmips-4.3-gbquad_ By M.ERKAN 17/01/2016

  1. #1
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    23-02-2006
    Mekan
    22 Edirne
    Yaş
    53
    Mesajlar
    1,837
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    190443

    Gigablue HD Quad ME BACKUP openmips-4.3-gbquad_ By M.ERKAN 17/01/2016



    Gigablue HD Quad ME BACKUP openmips-4.3-gbquad_ By M.ERKAN 17/01/2016

    MASTER İMAGE :
    (openmips-4.3-gbquad--2016-01-17)

    VİDEO OUTPUT AYARLARI :
    1080i
    Multi
    SADECE ÖLCEK
    Pan scan

    AĞ AYARLARI :
    Ethernet Girişi Aktif
    DHCP :Hayır


    İP AYARLARI :
    DHCP Hayır:192.168.2.204

    DNS1:8.8.8.8
    DNS2:8.8.4.4


    PİCON AYARLARI :
    güncel piconlar indirmiştir.Türksat-eutalsat ve diğerleri.. (piconlar için forumdan kalper ve mustafaemre ye teşekkürler.

    ***TUNER AYARLARI
    TUNER B: DİSEQC A:TÜRKSAT
    DİSEQC B:AZERSAT olarak ayarlanmıştır....Bu ayarlar sizde farklı olabilir

    YÜKLENEN SKİNS :
    Skin-Neutron-HD-MOD-By-RAED seçilmiştir.(Ara yüz için forumdan Memoris'e teşekkürler)


    SETTİNGS AYARLARI :
    Motor (Vhannibal Setting-04.01.2016)
    (85E-45W arasındaki uydular)

    Açılış Kanalı:TRT-SPOR HD

    YÜKLENEN PLUGİNSLER :
    SA-keyUpdater
    Buyukbang Panel v1.4.1
    Menu sort
    CCcam İnfo v1.3c
    türkvod 6.0 (Güncel haliyle)
    Seyirtürk V 4.56 (Güncel haliyle)
    Cam maneger
    Kodidirect
    REMy TEAM
    Tspanel
    SA-*** Updater
    Satloader Plugin
    Live Footbal
    Glass System Utility
    Vlc Player
    Altyazı oynatıcı
    Backup Suite
    Webradiofs-.......

    YÜKLENEN CAM + CONFİG GLASS SYSTEM UTİLİTY :
    CCam v.2.1.3
    CCam v 2.3.0
    GCamd v1.38c
    Oscam ymod v18-t56

    NOT.Emu ve bissli kanallar sorunsuz çalışmaktadır.

    SERVER BİLGİLERİNİ GİRME :
    CCCAM İÇİN: FTP ile cihaza bağlan /etc/ altındaki CCcam.cfg dosyasını editle ve size verilen c: satırını uygun yere kopyala yapıştır

    MGCAMD İÇİN: FTP ile cihaza bağlan /usr/k eys/ altındaki cccamd.list dosyasını editle ve size verilen c: satırını uygun yere kopyala yapıştır

    OSCAM İÇİN: FTP ile cihaza bağlan /etc/tuxbox/config/ altındaki oscam.server dosyasını editle ve size verilen c: satırını uygun yerlere kopyala yapıştır


    CAM ÇALIŞTIRMA :
    UCM PANEL İÇİN: Kumandadan Mavi Tuşa Uzun Basın Gelen Arayüzden Glass UnivCam Manager tuşlayın istediğiniz Cam i Çalıştırın
    TS PANEL İÇİN: Kumandadan Menu + TS panel + Softcams Tıklayın Gelen Arayüzden İstediğiniz Cam i Çalıştırın


    CAM SCRİPT AYARLARI :
    Cam start ve stop scriptleri kendi derlememdir GSU panel ve TS panel de bulunan cam lerin sadece birini çalıştırınız her ikisinide aynı anda çalıştırmayınız
    Not:tercihim GSU panel dir(Glass System Utility).



    BACKUP İNDİRME LİNKİ:


    ***Arkadaşlar bu forumda yaptığım 20.backubum.....Backupta ip tv li dosyalar kanal listesinin en sonundadır...AYRICA ReMy dostun Pligins ve iptv buketleride mevcuttur kendisine çok teşekkür ederim ...
    ***Olumlu ve olumsuz yorumlarınız bekliyorum... İYİ GÜNLERDE KULLANIN…
    Düzenleyen muhyatu : 17-01-2016 at 15:54

  2. #2
    Member
    Giriş Tarihi
    26-12-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    92
    Üye No
    55820

    Eline sağlık arkadaşım benim cihaza yeni image yükleme zamanı gelmişti hemen deneyeceğim. Filbox modülde sorun olmaz umarın.



    Sent from my iPhone using Tapatalk

  3. #3
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    21-11-2004
    Mekan
    03 Afyonkarahisar
    Yaş
    45
    Mesajlar
    758
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    42974

    teşekkürler emeğinize sağlık.

  4. #4
    Member
    Giriş Tarihi
    29-10-2006
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    43
    Mesajlar
    97
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    278234

    teşekkürler emeğinize sağlık.

  5. #5
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    21-05-2007
    Mekan
    33 İçel
    Yaş
    46
    Mesajlar
    838
    Üye No
    351394

    ellerine emeğine sağlık başarılar bir siz kaldınız bize arada bir backup süprizi yapan quad bölümünde tşklr rica etsem :kanal listesini settingi özelden yada burada paylaşırmısınız )

  6. #6
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    23-02-2006
    Mekan
    22 Edirne
    Yaş
    53
    Mesajlar
    1,837
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    190443

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi nazisam Mesajı Göster
    ellerine emeğine sağlık başarılar bir siz kaldınız bize arada bir backup süprizi yapan quad bölümünde tşklr rica etsem :kanal listesini settingi özelden yada burada paylaşırmısınız )
    buyrun güle güle kullanın.. LİNK:

  7. #7
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    21-05-2007
    Mekan
    33 İçel
    Yaş
    46
    Mesajlar
    838
    Üye No
    351394

    teşekkürler saygılar..sn:muhyatu hocam

  8. #8
    Member
    Giriş Tarihi
    05-04-2014
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    207
    Üye No
    603812

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi muhyatu Mesajı Göster
    buyrun güle güle kullanın.. LİNK:
    Slm.bu setingi nereye ve nasıl atacağız.

  9. #9
    Starting Member
    Giriş Tarihi
    07-08-2014
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    56
    Mesajlar
    5
    Üye No
    606752

    tesekürler emeginize saglik.
    bunu gigabluequadplus a da yükleyebilirmiyiz?
    yada sadece gigabluequad icin mi.
    tsk

  10. #10
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    23-02-2006
    Mekan
    22 Edirne
    Yaş
    53
    Mesajlar
    1,837
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    190443

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi GUNES34 Mesajı Göster
    Slm.bu setingi nereye ve nasıl atacağız.
    kanal listesini etc enigma 2 içine atılacak... dosya içine çıkar...sonra sadece içindekileri etc/enigma2 içine at...
    Düzenleyen muhyatu : 18-01-2016 at 18:53

  11. #11
    Member
    Giriş Tarihi
    05-04-2014
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    207
    Üye No
    603812

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi muhyatu Mesajı Göster
    kanal listesini etc enigma 2 içine atılacak... dosya içine çıkar...sonra sadece içindekileri etc/enigma2 içine at...
    teşşekür ederim.

  12. #12
    Average Member
    Giriş Tarihi
    11-06-2005
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    342
    Üye No
    108758

    iyi günler bu imajda kanalları silme seçtiğimde kanalları silme bölümü çalışmıyor saygılar

  13. #13
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    30-06-2013
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    53
    Mesajlar
    37
    Üye No
    595246

    Emegine saglik

  14. #14
    Member
    Giriş Tarihi
    11-09-2009
    Mekan
    35 İzmir
    Mesajlar
    66
    Üye No
    505922

    teşekkürler

  15. #15
    New Member
    Giriş Tarihi
    06-10-2005
    Mekan
    06 Ankara
    Mesajlar
    24
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    138497

    Teşekkürler. Ellerinize sağlık.

  16. #16
    Average Member
    Giriş Tarihi
    28-11-2006
    Mekan
    35 İzmir
    Mesajlar
    291
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    290339

    Üstat ; meteorojik rasattaki şehir ismini nasıl değiştireceğiz. Bir türlü değiştiremedim.saygılar.
    Düzenleyen hayaliisim : 22-01-2016 at 13:39 Sebep: kelime düzeltme

  17. #17
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    29-07-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    64
    Mesajlar
    609
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    21644

    "gigablue_bootloader_gbquad_2015.11.04" tarihli bootloader'dan, önce USB ile Step 1 - CFE (Bootloader), sonra yine USB ile Step 2 - INITRD (Rescue Mode) yükledim. Arkadan, Ağdan yazılım Yükleme yöntemi ile openmips-4.3 yükledim. Openmips-4.3 beğenmediğimden yine OpenATV 5.1 yükledim. Şu an cihazda Kernel: Linux version 4.0.1. yüklü 4.8E 'de ki PowerVu'lar çözülmeyince "Gigablue HD Quad ME BACKUP openmips-4.3-gbquad_ By M.ERKAN 17/01/2016" yazılımını yükleyeyim dedim ama USB'den ve Ağdan yazılım Yükleme yöntemi ile başarılı olamadım. USB'den openmips-4.3 yazılımını da kabul etmedi. dört tane USB flash bellek ile denedim(2x2gb,1x4gb,1x8gb) Yine de hic bir yazılımı kabul ettiremedim. Yazılımların versiyonları Kernel 4.0.1'i desteklemiyor mu acaba.
    ******************************
    Arkadaki "USB Flash Belleğ" çıkarınca öndeki USB girişine takılan flash belleği tanıdı ve yazılım yüklendi.
    Düzenleyen agalık : 22-01-2016 at 21:07

  18. #18
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    11-07-2015
    Mekan
    05 Amasya
    Mesajlar
    290
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    614959

    emeğine sağlık

  19. #19
    Average Member
    Giriş Tarihi
    24-03-2004
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    50
    Mesajlar
    282
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    8229

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi agalık Mesajı Göster
    "gigablue_bootloader_gbquad_2015.11.04" tarihli bootloader'dan, önce USB ile Step 1 - CFE (Bootloader), sonra yine USB ile Step 2 - INITRD (Rescue Mode) yükledim. Arkadan, Ağdan yazılım Yükleme yöntemi ile openmips-4.3 yükledim. Openmips-4.3 beğenmediğimden yine OpenATV 5.1 yükledim. Şu an cihazda Kernel: Linux version 4.0.1. yüklü 4.8E 'de ki PowerVu'lar çözülmeyince "Gigablue HD Quad ME BACKUP openmips-4.3-gbquad_ By M.ERKAN 17/01/2016" yazılımını yükleyeyim dedim ama USB'den ve Ağdan yazılım Yükleme yöntemi ile başarılı olamadım. USB'den openmips-4.3 yazılımını da kabul etmedi. dört tane USB flash bellek ile denedim(2x2gb,1x4gb,1x8gb) Yine de hic bir yazılımı kabul ettiremedim. Yazılımların versiyonları Kernel 4.0.1'i desteklemiyor mu acaba.
    ******************************
    Arkadaki "USB Flash Belleğ" çıkarınca öndeki USB girişine takılan flash belleği tanıdı ve yazılım yüklendi.
    Arkadasim bootloader degistirmenize gerek yok yüklediginiz her imagenin icinde kendi bootloaderi var zaten yüklerken onuda yüklüyor sadece multiboot seceneklerinde destek vermez imageler sen simdi usb den eskisi gibi yüklemeye calis ve baska bir usb falan takili olmasin birde yüklemeyi öndeki usb girisinden yap devamli.

  20. #20
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    29-07-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    64
    Mesajlar
    609
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    21644

    Evet, haklısın dreamnemo. Benim ki dalgınlık. Arkadan "USB Flash Belleği" ve "wifi" aygıtı çıkarınca, öndeki USB girişindeki, Flash Belleği çok rahat gördü.
    Sonuç olarak yazılım atılırken yazılımın yüklü olduğu USB Flash Bellek'ten başka bir aparatın takılı olmaması gerekir.

3 sayfadan, 1. sayfa 123 SonSon

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı