vay vay imaj derlermis hemde backup verirmis eline sağlik dostum:ok:
ewet arkadaslar kendim tarafimdan kodi15.2 yi solose opepli imajina entegre ederek custum build imaji yaptim ve backup hazirladim
fazla zamanim olmadigindan kodi ile ugrasamiyorum
vakti olan ugrasabilir imaj test amaclidir
kodi 15.2 den goruntu
icindeki eklentiler
multicam manager
mavi panel
skin
kanal listesi
indirmek icin asagidaki linke tiklayin
lutfen ozelden soru sormayin cevap vermiyorum
NOT lutfen baska hicbir forumda benim paylasimlarimi vermeyiniz sadece burada turkeyforum community de kalsin
Düzenleyen levi : 16-01-2016 at 21:47
vay vay imaj derlermis hemde backup verirmis eline sağlik dostum:ok:
kodi 15.2'nin kurulum dosyasını nereden bulabiliriz hocam open atv'ye yüklenirmi
Eline sağlık Levi son sürat gidiyorsun harikasın.
çok güzel hemen deneyeceğim hocam aksiliğe bak bende film seyredecek günü buldum daha önce görseydim hemen denemeye alırdım neyse bakalım biraz gurcalayalım ellerine sağlık dostum
Düzenleyen harkan : 16-01-2016 at 23:48
levi hocam hemen denedim özellikle kodi 15.2 süper şimdilik daha plugin indirmedim yazılımı genel olarak incelemedim ama çok hızlı zaten openpli hızlıdır görüntü güzel sevincimi hemen paylaşayım dedim kodi15.2 için ellerine sağlık kolay gelsin
@Levi Usta,eline sağlık...
teşekkürler levi
Saol memo
Saol Harkan bu imaji build etmem 1 saatten fazla surdu i7 PC de birde bunun ustune ayarlar ve backup hazirlamasi eklersen Cok zaman harcadigima deger insallah
Saol manager
Saol berko
Levi Usta. emegine gönlüne saglik. tesekkür ederim
Levi dostum test ettim gayet güzel çalışıyor yalnız bir problem var kodi dosyalarını usb veya hdd içine almıyor root/home içinde kalıyor bu seferde flashta çok büyük yer kaplar; biliyorsun xbmc de usb veya hdd üzerine atıyor bunun varmı bir püf noktası? ama bu haliyle bile çok stabil ve hızlı çalışıyor kodi isengard15.2
harkan dostum kodiyi acmadan ilk once usbyi veya hdd yi hdd olarak mount edinki kodi hdd ye kayit etsin usbye kayit etmiyor[/QUOTE]
çok uğraştım ama birtürlü hdd yi hdd olarak mount edemedim devicemanager yapmıyor mountmanageri denedim sözde hdd olarak mount yapıyor ama reboot yaptığında yine usb olarak mount yapıyor acaba değişik birkaç usb mi deneseydim ve ben fat32 olarak formatladım
çok uğraştım ama birtürlü hdd yi hdd olarak mount edemedim devicemanager yapmıyor mountmanageri denedim sözde hdd olarak mount yapıyor ama reboot yaptığında yine usb olarak mount yapıyor acaba değişik birkaç usb mi deneseydim ve ben fat32 olarak formatladım[/QUOTE]
Mount managerde sorun olmaması lazım yada test edip bilgi vereyim.
memorist dostum elinizdeki mountmanageri upload yaparsanız birde onu deneyeyim bakalım olacakmı
harkan mount işini multibootda olan Plide yaptım sorunsuz bende
8gb multiboot
14gb olan diğer usb stcik ve kullandığım toshiba bellekler sorunsuz şu an mount,da restartdan sonrada aynı değişmedi
ama birde ham image atıp denemenizdir etki edebilen bazı pliginler olabilir.