çok ararsin
İlk çıktığından beri vu+duo kullanıyorum. Çift tuner kayıt olayına alıştım. Wetek e geçmek istiyorum ama bu cihazda da çift tuner varmı ? Bir kanalı izlerken diğerini kayıt yapıyor mu? Vuduo dan eksileri nelerdir , geçmeğe değermi acaba. Bana vuduo yu aratırmı diye korkuyorum açıkcası...
çok ararsin
Vu+ daha oturmuş bir cihaz. Bence daha üst bir modeliyle devam edin.
Wetek duo da solo2 dende daha hizlı bir cihaz hemde çift tuner
3 iletişim sistemi var e2,android,openelec (3 sistemdede kodi harika çalışıyor)
Arkadaşim sen e2 yi kullanmışşın biliyorsun cihaza yabancılik çekmezsin
Son çıkan imageler iyi yazılımlar yavas yavas yerine oturuyor
Ayrica tavsiye ettikleri cihazlarin yarı fiyatına
Bence kesinlikle duo yu aramazsin tabi modül kullanmiyorsan
İmkanım varsa 4K cihaz alırdım.
ikiside var elma ve armut gibi arkadasin dedigi gibi cok ararsin...ama en basda elinde fullhd tv varsa görüntü farki cok vu önde görüntü kalitesi olarak
4k ne izliycez ki, çok fazla seçenek yok çok az, bence şuan erken 4k için, biraz daha yaygınlaşması lazım, 4k tv ler ve cihazlar biraz daha ucuzlar zamanla. Daha fazla çeşit, daha iyi özellikte cihazlar çıkacaktır.
Ben şimdi alayım, 4-5 sene kullanıcam nasılsa cihazı diyebilirsiniz ama o zaman da aldığınız cihazdan daha iyi özellikteki cihazları daha ucuza alabiliyor olacaksınız...
Bu teknolojide zamanlama çok önemli, öyle bir zaman da alınmalı ki, hem ilgili teknolojiyi başından yakalamak hemde, en uygun fiyatta olduğu zamanda almak...
Wetek'in 4K modeli media player zaten tuner yok. Ya da tunerli modeli varsa bile Türkiye'ye gelmiyor henüz.
bnce sen sen ol asla gecme vu serisinden devam et derim