PACE marka D-SMART HD PLUS suan için en iyisi. iki senedir bir şikayet görmedim çok memnunum. kayıt cihazsız kullanıyorum, kanal gecişleri hızlı, donma takılma yok. tavsıye ederim.
arkadaşlar bendeki cihaz çok yavaş değiştirecem şuan en iyi cihaz hangisi?
PACE marka D-SMART HD PLUS suan için en iyisi. iki senedir bir şikayet görmedim çok memnunum. kayıt cihazsız kullanıyorum, kanal gecişleri hızlı, donma takılma yok. tavsıye ederim.
Düzenleyen gkn89 : 16-01-2016 at 18:10
evet plus kutu en iyisidir başka almayın...
Technicolor cihazı nasıl bnde pace hd+ var bu cihazın özellikleri ne vede dsmart neden Digiturk iq benzeri şeyler yapmıyor mesela yağmurlu ve karlı havalarda ip yoluyla tv izletebilir
Technicolor iyidir, takılma veya da yavaşlama yok
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Technicolor kullanıyorum, daha öncede humaxdı cihazım, şuanki cihazım humaxdan çok daha hızlı ve stabil, pace kullanan arkadaşlar en iyi cihazın pace olduğunu söylüyorlar hiç kullanmadığım için birşey diyemiyorum ama technicolor humaxdan iyi onu söyleyebilirim..
Dsmart hd plus resmini atabilirmisin cihazı n pace akraba ma gosterecem kardeşim
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
humax vardı bozuldu arastırdım technicolor istedim bayiden bayi kıldı bunu almak içinmi bozdun dedi. velhasıl technicolor gayet başarılı 2016 ocak itibariyle.
Technicolor'un tek sorunu sinyal gostergelerinin düzgün olmaması.
Onun dışında gayet iyi. Şişme yapmıyor, fişten çekince hızlı açılıyor, kanal - menü gezintileri sorunsuz
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi