slm arkadaşlar hangi cihazı alsam formula 1mi dua2 mi
neye dayanarak önümüzdeki ay gigablue4k çıkacak diyorsunuz anlamıyorum..Daha çok var onun çıkmasına , en az 3-4 ay belki daha fazla..
duo2 nin f1 den önemli farkları ;
işlemci
ram
lcd ekran
içine dahili hdd takılabilmesi
2 modül giriş yerinin olması.
bu öncelikler önemliyse duo2 , değilse formuler f1 almanızı tavsiye ederim..
slm 4k tvm yok vudua 2 denedim elimde et 8000 bin var bana seri çalışacak seyirtuk turk vood media poretal nstaram vood çalışacak bide hizmet yani baçkup falan yazılım çıkan 4k yayın varmı yokmu bilmiyorum ilgilenenlerden teşekkur ederim
Bu başlığın yeri burası değil
Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
slm kardeşim yeri nereyse oraya aktara bilirsin nere ne konu açılır bilmiyorum
Dreambox al kafan rahat olsun.. Bütçe sorunu yoksa 7080 öneririm
Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk
AYBERK hocama aynen katılıyorum, sonuçta işin içinden birisi..Saygılarımla hocam
pantooom kardeşim seni seviyorum sadece yazılım için yani 8000 bine bek yazılım çıkmıyo
halis abi yazılım çıkmıyor derken yanlış anlaşılma oluyor yazılım çıkıyor da backup veren yok yazılım ıle backup zaten aynıdır bırısı ham ımage yazılım bırısı ham ımage nın uzerıne gereklı eklentıler kurularak verılmıstır
oda kullanıcılara bağlı backup o kadar onemlı degıl zaten
et8000 e OPENPLİ : XTA:OPEN ATV:OPENDROID VE DAHA SAYAMADIGIM bır cok yazılım çıkıyor zaten anlayacağın vu+ dakı vtı ve blackhole ımage harıcı tum yazımlar xtrend e de verılıyor bence backup yüklemek yerıne
cıhaza flash fxp uzerınden turkvod seyırturk medıaportal tspanel gıbı sadece kullandığım eklentılerı atıp calıstırmayı deneyın e2 settıng yani kanal lıstesıde zaten var forumda
ayrıca seyırturk turkvod medıportal en hızlı ve en serı olarak xtrend cıhazlarda çalışıyor artı et8000 de duo 2 den daha yenı nesıl ıslemcı bulunmaktadır bence backup yerıne yukarda yazdığım gıbı gereklı eklentılerı fxp uzerınden cıhaza gonderıp
kullanmayı bır dene abi düsündugun kadar zor seyler degıl yani..
bence düz bi hd cihaz al bak işine enigma2'ye hiç girme giriş var çıkış yok bağımlılık yapar kurtulamazsın :)
Atlanda G.64 de mini ben var eskinden seyirtürkü izliyıdum şimdi izlemiyoru türk vodu çözmüyor çözen cihazların fiyatı ne kadar
bence 8000 de kal macera aramasan iyi edersin 8000 çok güzel ve hızlı bir cihaz...