Şaka mı :) Hayırlısı
TİVİBU yılın kampanyası 24 ay taahhüt 9tl olmuş.Bilgi sağlam yerden.
Şaka mı :) Hayırlısı
Uydu mu İptv mi acaba ?
uyduysa hiç gerek yok.o hantal cihaz için 9tl bile değmez. ama iptv ise kesinlikle gözünüz kapalı üye olun.
9 liraya günahını vermezler hayal görmeyin
İptv ise hemen damlarım, ama bu guruptan bu kadar bir fiyata ASLA bir güzellik beklemem, hayırlısı yine de
cam modül olmadıkça üye olmayacağım.
TTNET internet alirsan giriş paketi 9 TL kampanyası var.
Tivibunun yaptığı sadece pazarlama taktiğidir.9 TL olduğu doğrudur karşılığında sizden 24 ay kalma sözü alıyor karşılığında verdiği kısıtlı kanal sayısı + sinema + belgesel+ dizi+ hd kanal yayını olmayan bir yayın. Amaç sizi içeri çekebilmek zaten içeri girdikten sonra baktınız olmuyor üst pakete geçileceğini gayet iyi biliyorlar yeter ki sözleşme yapılsın.
Yazdıklarım Tivi bu kötüdür anlamında değildir sonuçta hizmet veriliyor her hizmetinde bedeli vardır. Alın deneyin eğer bulunduğunuz bölgede alt yapı sorunu yok ise kullanılabilir.
Düzenleyen Bedreke : 16-01-2016 at 01:45
selam arkadaşlar,
Tivibu tarafından arandım ve son kampanyamız ile ilgili bilgi vermek istiyoruz dediler bende kabul ettim.Tivubu ailesinde sizleride aramızda görmek istiyoruz ve bu yüzden size çok cazip bir tekifimiz var dedi arayan tivubu temsilcisi.Teklif şu şekilde; 24 AY KALMA SÖZÜNE istinaden SABİT FİYAT garantili 1.ay faturada 3.5 tl damga vergisi,12 aylık ilk fatura bölümünde aylık 2.5 tl aktivasyon bedeli(toplamda 30 tl oluyor) ekleyerekten GİRİŞ PAKETİ FİYATI 9 TLye teklif ettiler.ayrıca haziran ayına kadar tüm kanallar SPOR+FİLM+BELGESEL tanıtım amaçlı hepsi açık olacak.bunlara ek olarak TELEFON,TABLET veya BİLGİSAYAR üzerinden izleyebileceğim TİVUBU GO SİNEMA PAKETİDE 24 AY BOYUNCA HEDİYE.ayrıca hediye kanallar haziranda kapandıktan sonra eğer istersem 15 tlye sinema paketine 29 tl ye de spor paketine yükseltme imkanım olacak.(ama bu teklif bana açıkcası pek inandırıcı gelmedi 24 ay taahhüt sonrası muhtemelen güncel fiyatlar üzerinden paket yükseltmesi yaptırırlar gibi geliyor,aslında ses kaydı oluşturuldu ama yinede aklımda soru işareti var bu konuda)ayrıca şunuda belirteyim ilk arandığımda modül imkanı var demişlerdi fakat bu teklifte sadece TİVUBU'nun kendi cihazı ile abone olabileceğimi belirtiler.teklif bu şekilde arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum.henüz kabul etmedim düşünmek istediğimi söyledim yarın tekrar arayacaklar.cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.:)
Sayın HLT yukarıda yazılmış,tivibu aboneliği için.yani ttnet internetin varsa ek olarak bu tarifeyi sunmuşlar.
Ttnet internet bu aboneliğiniz varsa bu tarifeyi sunmuşlar diyorsunuz! Sorum şu internet aboneliği olmayan tivibu hizmetinden faydalanamıyormu? Benim bildiğim kullanabilmek için başvuru yaptığında vermiş oldukları modem üzerinden internet bağlantısı gerekiyor fakat bu internet bağlantısı bizim kullandığımız internet bağlantısı gibi değil farklı IP adresi üzerinden hizmet veriliyor. Yani evimizde internet bağlantısı olmaz ise tivibu hizmeti verilmiyor diye bir durum yok.
İkimizde aynı şeyi söylüyoruz yalnız ayrıldığımız yer şurası. Elbetteki Tivibu cihazı kullanabilmek için internet gerekli başka türlü cihazı kullanman zaten mümkün değil fakat almış olduğumuz cihaza tivibunun belirlediği 9 tl verildiğinde tivibu hizmetinden faydalanabiliyor İnternetsiz çalışması mümkün değil burasıda doğru yanlış olan yer bu cihaz piyasada yüksek ücretle satılan cihaz gibi değil. Piyasadaki cihazı aldığınızda kullandığınız tivibunun size tahsis ettiği internet değil mevcut internetinizi kullanıyor bu internettede kota sorunu olmaması lazım . Tivibu böylemi o cihazda ne kadar tv seyredersen seyret kota sorunu yok bu durumda sizce hangisi daha kullanışlı??
Selam arkadaşlar.
Düzenleyen BurakBozdag : 16-01-2016 at 22:07
Selam arkadaşlar. Ben Tivibu Satış Danışmanlığı yapan biriyim. Konuyu gördüm cevap vermek istedim.
9 TL'lik paket 1 Haziran'a kadar 39 TL'lik Süper Paket içeriği sunuyor. 1 Haziran'dan sonra giriş paketi adı verilen 93 kanallık ve ulusal kanalların ağırlıklı olduğu pakete dönüyor.24 aylık taahhütle Aylık 9 TL + ilk 12 ay 2.5 TL aktivasyon ücreti mevcut. Hem Uydu'da hem IP TV'de bu şekildedir. Tivibu ve kampanyaları hakkında sorularınız olursa veya başvuru yapmak isterseniz yazmanız yeterli.