Frekansı Silip tekrar ayarlamayı denedinizimi? şuan sorun yok
Sent from my iPad using Tapatalk
Arkadaşlar 2 saattir sadece bu frekansta sinyal yok diyo bunun dısında tüm kanallar frekanslar normal tek sorun bendemi başka sorun yasayan varmı
Frekansı Silip tekrar ayarlamayı denedinizimi? şuan sorun yok
Sent from my iPad using Tapatalk
Düzenleyen ALENFEC : 13-01-2016 at 20:06
evet simdi denedim çok tesekkürler arkadasım saolasın :) düzeldi tp ti tamamen sildim yeniden ekledim oldu bosuna konu actık
bendede sinyal yok neden böyle saçma birşey oldu ki
yayınlar dvs ten dvbs2 ye geçmiştir vu solo 4k cihaz da artık izlenemiyordur driver beklemeye devam
Arkadaslar vuo uno kullaniyorum bendede sinyal yok napicam
Goruntu kalitesinde degisiklik varmi arkadaslar sanirim test yapiliyor
Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama dün akşama kıyasla daha iyi bir görüntü var gibi. Önceden tıpkı Filbox kanalları gibi hafif karelenmeli oluyordu yayın bu akşam BBC Earth bir başka güzel göründü gözüme. Her ne kadar sevmesemden Box kanallarının görüntüsüne bakmak için açtım Filmbox daha iyi olmuş, özellikle Docubox ve Fast&Funbox kanallarının görüntüsü kötü, içerikten sanırım.
Düzenleyen haluk52 : 13-01-2016 at 21:35
Evet Arkadaşlar kanalın frekansını silip yeniden yazıp aratınca kanallar geldi. Cihazım Atlanta HDBOX Bilginize. İyi geceler.
Sorun yok frekansta
Arkadaşım ufak bir hatırlatma lazım. Akşam kanalı açtım BBC earth sinyal yok dedi. 11012 V Komple transporter de sinyal yok dedi. Devamı üst yazımda. Hürmetlerimle
modüllü kullanıcı iseniz bazı kanallarda anlık sinyal okuyamama durumları olabiliyor.bunun kanal veya dsmartla alakası yok.tamamen modülle alakalı.
11012 v 30000 frekansını sildim sonra yeniden oluşturdum taratıyorum ama yayın yok diyor cihazım next 18500 hd modüllü üyeyim.
Silinsin
Düzenleyen nurettin cengiz : 13-01-2016 at 23:17
Düzenleyen 80's : 13-01-2016 at 23:24
Duo 2 kullanıyorum bende sıkıntı olmadı
sorun yok
VU UNO KULLANAN ARKADAŞIM 11013 yap frekansı tarat sonra kaydet de listene bak bulacaksın.