başka bir image de denediniz mi ?
Selamlar,
Vu+ solose v2 sahibiyim. VTI 8.2 imaj da dahili dvb-c tuner ve scam 3.59 ile birlikte teledünya yayınları izliyorum. Güncel blackhole 3 de kanal bulmuyor,vti 9 da sadece 7 kanal buluyor ve bulunan 7 kanalı bile softcamlerde izleyemiyorum. Sorun ne olabilir?
Teşekkürler.
başka bir image de denediniz mi ?
Evet vti 9, blackhole 3 ve vix image kurdum sonuç aynı. Yabancı forumlarda netid ve cables.xml gibi şeylerden bahsediyorlardı ,teledünya için bu verileri bulamadım.
Openatv için cables.xml dosyası etc/tuxbox içinde , bakabilirsiniz.
Hocam hangi dvb-c kullanıyorsunuz.
VU+ Hybrid dahili tuner kullanıyorum. Mesaj sayımdan dolayı link veremiyorum, cihaz google aratınca çıkıyor.
Netid nasıl bulunur acaba?
B.Hole de tarama yapıyor kayıt yapmıyor,Pli image de tarama yap kurulum-uydu yapılandırma-elle arama -Tuner C ,tamamı bölümünü sec ve ağ arama evet desin vetarama yap last scanned dosyasına kanallar geliyor,yeni buket yapıp kanalları oraya yapıştır.Pli image kurarsan kurulum sırasında sofcam oscam kurluyor,başka bişey yapmadan kanallar açılıyor.Farlı imagelerde scam-oscam_ymodt56-Oscam_PowerVu-11143 ile açılıyor etc/tuxbox/server.config içine aşağıdaki satırları kopyala çalışır.Ben böyle izliyorum.
[reader]
label = teledunya
enable = 1
protocol = internal
device = /dev/sci0
*** = 0102030405060708091011121314
caid = 0B00
fix9993 = 0
detect = cd
mhz = 357
cardmhz = 560
group = 1
emmcache = 1,3,2
lb_weight = 100
usb tuner vti9 da sorunsuz kullanıyorum teledunyayı
sizde zaten dahili, drivera gerek yok, vti9da zaten otomatik görüyor tuneri sadece arama yapacaksınız
418mhz 6900sr 256qam frekansını taratın kanal geliyorsa ag aramayı acın tum kanalları bulur.
frekans dosyasına fln gerek yok ağ aramada hepsi geliyor.
Düzenleyen sundtek : 14-01-2016 at 00:12