Uydumarket Banner  

40 sayfadan, 1. sayfa 1234567891011 ... SonSon
Gösterilen Mesajlar: 792 mesajdan 1 ile 20 arası

Konu: D-Smart Modül - Sorular, Sorunlar, Yorumlar, Tavsiyeler,Haberler [4]

  1. #1
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    02-02-2014
    Mekan
    16 Bursa
    Mesajlar
    2,276
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    601990

    D-Smart Modül - Sorular, Sorunlar, Yorumlar, Tavsiyeler,Haberler [4]



    Buradan devam arkadaşlar:ok:

    Eski konu
    Düzenleyen mito1172 : 09-01-2016 at 20:39

  2. #2
    Starting Member
    Giriş Tarihi
    24-06-2006
    Mekan
    79 Kilis
    Mesajlar
    3
    Üye No
    227158

    D-Smart Modül - Sorular, Sorunlar, Yorumlar, Tavsiyeler,Haberler [5]

    D Smart modüllü üyelik kullanıyorum. Televizyonum samsung ju6070 modeli, son çıkanlardan. Birkaç gün önce tv izlerken bir anda ekranda "bad packets were received" uyarısı belirdi, zaman zaman şifreli sinyal uyarısı çıkıyor. Ne yaptıysam düzelmedi. Yeniden taradım, tv yi fabrika ayarlarına dönderdim olmadı. D Smart müşteri hizmetlerini aradım 2 kere, hep sinyal yeniliyorlar sonrada servise götürün deyip işi içinden çıkıyorlar. Servise götürdüm modül orda çalıştı. Samsungu aradım sorun tv den değil diyorlar. Çıldıracam allah rızası için çözüm söyleyin

  3. #3
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    20-12-2008
    Mekan
    16 Bursa
    Yaş
    46
    Mesajlar
    393
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    473460

    vestel tvimde yeni dfix modülle 11012 ile 10970 frakanstaki yayınlar mozaikleşme var izlenmiyor.Aynı modülü diğer lg ledtvime taktığımda sıkıntı yok gayet güzel bütün yayınlar.Demekki ne modülde nede yayında sıkıntı var.Sorun tvlerde kaynaklanıyor yani vestel tvlerde bir sıkıntı var bunu servise söyleyecem acaba ne gibi yardımcı olacaklar.Acaba benim gibi yayın sıkıntısı olan varsa durumu burda paylaşırmı?

  4. #4
    Average Member
    Giriş Tarihi
    08-07-2009
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    43
    Mesajlar
    442
    Üye No
    499051

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi remzi0049 Mesajı Göster
    vestel tvimde yeni dfix modülle 11012 ile 10970 frakanstaki yayınlar mozaikleşme var izlenmiyor.Aynı modülü diğer lg ledtvime taktığımda sıkıntı yok gayet güzel bütün yayınlar.Demekki ne modülde nede yayında sıkıntı var.Sorun tvlerde kaynaklanıyor yani vestel tvlerde bir sıkıntı var bunu servise söyleyecem acaba ne gibi yardımcı olacaklar.Acaba benim gibi yayın sıkıntısı olan varsa durumu burda paylaşırmı?
    Benim Vestel'de film kanallarında altyazılar sola kaymış ve okunmaz şekilde çıkıyor, ısrarla sorun modüldendir diyorlar. Filtv'de de durum aynı dediysem de anlatamadım derdimi. Size de farklı bir yaklaşım sergilemezler bence.
    Bir de TV garantide olmasına rağmen "sorun kullanıcı hatasından çıkarsa ücret alınır" diyor. "Tamam, kullanıcı hatasıysa yaptırmam" dedim, "o zaman da arıza tespit ücreti alınır" diyor. Vestel'in garantisi kağıt üstünde garanti yani.

  5. #5
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    14-10-2006
    Mekan
    08 Artvin
    Yaş
    33
    Mesajlar
    1,017
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    272955

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi 80's Mesajı Göster
    Benim Vestel'de film kanallarında altyazılar sola kaymış ve okunmaz şekilde çıkıyor, ısrarla sorun modüldendir diyorlar. Filtv'de de durum aynı dediysem de anlatamadım derdimi. Size de farklı bir yaklaşım sergilemezler bence.
    Bir de TV garantide olmasına rağmen "sorun kullanıcı hatasından çıkarsa ücret alınır" diyor. "Tamam, kullanıcı hatasıysa yaptırmam" dedim, "o zaman da arıza tespit ücreti alınır" diyor. Vestel'in garantisi kağıt üstünde garanti yani.
    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi remzi0049 Mesajı Göster
    vestel tvimde yeni dfix modülle 11012 ile 10970 frakanstaki yayınlar mozaikleşme var izlenmiyor.Aynı modülü diğer lg ledtvime taktığımda sıkıntı yok gayet güzel bütün yayınlar.Demekki ne modülde nede yayında sıkıntı var.Sorun tvlerde kaynaklanıyor yani vestel tvlerde bir sıkıntı var bunu servise söyleyecem acaba ne gibi yardımcı olacaklar.Acaba benim gibi yayın sıkıntısı olan varsa durumu burda paylaşırmı?
    Vestel Dahili HD uydu alıcılı TV'imde D-Smart CI modül kullanıyorum.

    1-Televizyonu D-Smart modunda kullanıyorum, hiçbir frekans değişikliğiyle uğraşmak zorunda kalmıyorum.
    2-DSmart modunda tüm kanallara EPG bilgisi geliyor. Tüm radyo kanalları çalışıyor, sinema kanallarında 2. dil aktif çalışıyor.
    3-TV'nin kendinde B.i.s.s seçeneği olduğu için sorun yaşamıyorum.

    Altyazıların siyah arkaplanlı ve ekranın soluna kaymasını bende yaşadım. Servisle çözüm almak uğraştırıyor, çünkü onlar bizler kadar anlamıyorlar. Servis ücreti alamazlar çünkü onların yazılımından kaynaklanıyor.

    Altyazıyı düzeltmek için bana özel mesaj atarsanız size gerekli yönlendirmeyi yapabilirim.

  6. #6
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    11-01-2006
    Mekan
    01 Adana
    Mesajlar
    995
    Üye No
    174564

    GOLDMASTER HD-1090 Pvr Cihaz'da D-SMART Modül kullanıyorum Dil seçimi 1 haftada bir değişiyor elle sürekli TÜRKÇE seçeneği yapıyorum manuel olarak bu durumu nasıl çözeriz ?
    Düzenleyen DMC : 17-01-2016 at 19:44

  7. #7
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    26-03-2006
    Mekan
    45 Manisa
    Mesajlar
    966
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    201770

    vestellin yan ürününü kullanıyorum seg marka led tv kendinden uydulu modül girişli dsmart HD modül takıyorum bu yazdığınız sorunları yaşamadım..ayrıca garantisi devam eden hiçbir cihazdan ücret talep edilmez edilemez..

  8. #8
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    19-04-2005
    Mekan
    07 Antalya
    Yaş
    38
    Mesajlar
    676
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    93788

    Arkadaşlar modül+belgesel kanalları izlemek ne kadar ?

  9. #9
    Member
    Giriş Tarihi
    29-09-2015
    Mekan
    32 Isparta
    Mesajlar
    86
    Üye No
    616238

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi byskandal Mesajı Göster
    Arkadaşlar modül+belgesel kanalları izlemek ne kadar ?
    bence uzak durun.bugün izlediğiniz kanallar yarın extra ücret olabilir.diğer platformlar daha tutarlı.

  10. #10
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    02-02-2014
    Mekan
    16 Bursa
    Mesajlar
    2,276
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    601990

    az önce benide aradılar modül için hangi paket pek anlayamadım 15 tl teklif ettiler modül bozuk deyince ve mülkiyeti bende deyince düşünmezmisiniz yeni dedi bende yok dedim teşekkür edip kapattı bulaşmam zaten 2009 sd makinada var onu da bitirdiler kaldırıp attım:ok:
    Düzenleyen mito1172 : 18-01-2016 at 13:09

  11. #11
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    19-04-2005
    Mekan
    07 Antalya
    Yaş
    38
    Mesajlar
    676
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    93788

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi fb32 Mesajı Göster
    bence uzak durun.bugün izlediğiniz kanallar yarın extra ücret olabilir.diğer platformlar daha tutarlı.
    Hocam normal de ne kadar ki. ?

  12. #12
    Member
    Giriş Tarihi
    29-09-2015
    Mekan
    32 Isparta
    Mesajlar
    86
    Üye No
    616238

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi byskandal Mesajı Göster
    Hocam normal de ne kadar ki. ?
    dsmart.com.tr girince ayrıntılı görürsünüz

  13. #13
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    02-02-2014
    Mekan
    16 Bursa
    Mesajlar
    2,276
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    601990

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi byskandal Mesajı Göster
    Hocam normal de ne kadar ki. ?

  14. #14
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    08-01-2016
    Mekan
    16 Bursa
    Mesajlar
    33
    Üye No
    618116

    Arkadaştan Dsmart modül aldım. Yayınlar bugün kesildi. Arkadaş üstünden düşürmek için arıyor ama dsmartı aradığımda sürekli devir yapılmıyor diyorlar.
    Ne enteresan modülü üstüme yapın abone olacağım diyorum. Yok diyorlar.

    Devir işlemi yapan var mı hiç? Bir yol gösterin.

  15. #15
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    02-02-2014
    Mekan
    16 Bursa
    Mesajlar
    2,276
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    601990

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi uydulink Mesajı Göster
    Arkadaştan Dsmart modül aldım. Yayınlar bugün kesildi. Arkadaş üstünden düşürmek için arıyor ama dsmartı aradığımda sürekli devir yapılmıyor diyorlar.
    Ne enteresan modülü üstüme yapın abone olacağım diyorum. Yok diyorlar.
    Devir işlemi yapan var mı hiç? Bir yol gösterin.
    modül devredilmiyor diye biliyorum yanlışsam düzeltirler. keşke hiç aramadan devam etseydiniz arkadaşınız arayınca fark edip kesmiş olabilirler

  16. #16
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    08-01-2016
    Mekan
    16 Bursa
    Mesajlar
    33
    Üye No
    618116

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi mito1172 Mesajı Göster
    modül devredilmiyor diye biliyorum yanlışsam düzeltirler. keşke hiç aramadan devam etseydiniz arkadaşınız arayınca fark edip kesmiş olabilirler
    Yok zaten taahhüt süresi bittiği için kesildi. Dedim bunlar bir şekilde abone yaparlar. Ama ne saçma iştir. Evlenelim diyorum olmaz diyorlar :)

  17. #17
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    02-02-2014
    Mekan
    16 Bursa
    Mesajlar
    2,276
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    601990

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi uydulink Mesajı Göster
    Yok zaten taahhüt süresi bittiği için kesildi. Dedim bunlar bir şekilde abone yaparlar. Ama ne saçma iştir. Evlenelim diyorum olmaz diyorlar :)
    demekki sende gönlü yok:smiles10: şaka bir yana amaçları modül satmak 1 tane de olsa o yüzden kabul etmiyorlar

  18. #18
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    14-04-2014
    Mekan
    26 Eskişehir
    Yaş
    31
    Mesajlar
    945
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    604015



    bunu alsak modül bize ait olur mu birde 6 ay sonra fiyat teklifi nasıl olur alıp kullanan varmıdır bunu

  19. #19
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    14-04-2014
    Mekan
    26 Eskişehir
    Yaş
    31
    Mesajlar
    945
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    604015

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi emrullah93 Mesajı Göster


    bunu alsak modül bize ait olur mu birde 6 ay sonra fiyat teklifi nasıl olur alıp kullanan varmıdır bunu
    yokmu arakadaşlar cevap verecek birileri

  20. #20
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    12-11-2010
    Mekan
    17 Çanakkale
    Mesajlar
    8,563
    Üye No
    547383

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi emrullah93 Mesajı Göster


    bunu alsak modül bize ait olur mu birde 6 ay sonra fiyat teklifi nasıl olur alıp kullanan varmıdır bunu
    servis gelip kuruyormuş
    mülkiyeti dsmarta ait olur.

    dsmart mülkiyeti müşteriye vermiyor zaten artık

  21. Merih Banner Alt
40 sayfadan, 1. sayfa 1234567891011 ... SonSon

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı