evet bendede çalışmıyor.
G3 smartbox da freecam yaklaşık bir haftadır çalışmıyor,ilgili bilgili kardeşlere duyurulur...
evet bendede çalışmıyor.
G3 smartbox da freecam yaklaşık bir haftadır çalışmıyor,ilgili bilgili kardeşlere duyurulur...
kronik g3 sendromu free server 1 haftadır yok...
Atlanta smartbox g3 freecam çalışmıyor,cihaz çöp oldu,atlantadan bir allahın kulu buraya şu sorun var,veya artık freecam iptal edildi diye yazı yazma cüretinde bile bulunmuyor,iyi geceler atlanta....
Youtube yok freecam yok
G3 SIRADAN UYDU ALICISI OLDU
TEŞEKÜRLER ATLANTA
Next machinadan şaşmayın.
G3 teki freecam sorunu düzelmiştir.
Düzenleyen ogretmen63 : 12-09-2015 at 12:23
Statik IP de iken değiştirip DHCP yi açık konuma getirdim yani rengi yeşil. Ancak bu konumdayken DNS e müdahale edemiyoruz biliyorsunuz. Böylece cihazın kendi verdiği DNS i kullandığı konumu geçmiş oldum, cihazı yeniden başattım ancak sonuç yok. Tekrar yazıyorum IPCAM 2.4.15 V kurulu, "load from network"den keyleri güncelledim. Ağ ayarları/Ethernet yapılandırmasında DHCP yeşil, bağlantım hızım 50 megabit fiber. Çözümü olan arkadaşlar lütfen maddeler halinde yazarlarsa sevinirim. Teşekkürler.
şu an için bir sıkıntı yok gayet stabil bir yayın var.2.4.16 kurulu
evet arkadaslar kullandığım makina atlantag3 smartbox ve nextye2000dapcı motorlu çanakta bu ikisinin ortak kullanımıhazırladım lınk burada
yalnız sesde sorun olduğu için kusura bakmayın :tflag: :tflag:
freecam yine uçtu,haberi olan var mı...
Freecam desteği yılsonu itibariyle sona ermiştir.
Desenize cihaz çöp oldu, tek artısı freecam di. O da bittiyse bir şey kalmadı. İlginç olan internet sitelerinde halen bitmiş cihaz satılıyor.
böyle cihazlaardan 1-2 üst model cıkınca neden desleklerini çekerler anlamıyorum .ne oldu yani şimdi bunu kullanan alan vatandaş enayi yerine konuluyor. normal uydu alıcısından hiç bir farkı kalmadı sözde smart uydu alıcısıydı yazık verdiğimiz paralara. yazıkkkkk ATLANTA ya.....
Çöp oldu piyasada 1 yil server hediyeli wifili cihazlar 150 tl onlar bile destek veriyor atlanta kendini bitirdi cihaz bozulsada atsak artik diyoruz resmen
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi