bunu yükle ilk önce
Cihazıma güncelleme atarken booting ekranında kalıyor kendi yazılımımdan kaynakladığını düşünerek ham imaj yükledim ham imaja hiç bir değişiklik yapmadan güncellemeyi denedim yine booting ekranında kaldı problem nedir ne yapamam gerekiyor ?:warn::help1: Yazılım: OpenPLİ
Düzenleyen sefkaa : 09-01-2016 at 00:05
bunu yükle ilk önce
Selam arkadaşım. Bende senin durumundaydım. 08.01.2016 akşam saatlerinde cihazımı güncelledim ve senin gibi booting... ekranında kaldı. OpenPli resmi sitesinden en son ham imajı attım yine aynı şekilde açılışta kaldı. Hatta cihaz kumandaya cevap vermedi. Sonra en sondan bi önceki imajı attım yine aynı, bi öncekini attım yine aynı. Sonunda 06.01.2016 tarihli imajdı sanıyorum onu yükleyince cihazım açıldı. Şimdi güncellemeye korkuyorum, sanırım 1-2 ay güncelleme yapmam :). işin kötü tarafı bütün ayarlarım kanallarım gitti, mecbur yeniden ayarlıycaz çünkü yedeğim yoktu. Sen halletin mi, ben dediğim gibi halledebildim. Sanıyorum sorun en güncel imajlarda. Cihazım zaten garip davranıyor. HDD'ye pc'den video atarken "izinli olmalısınız..." mesajı alıyorum windows 8.1'de. cihazı kapatıp atınca düzeliyor ama ne zaman tekrarlıyacağı belli olmuyor. Umarım cihazlarımız en kısa sürede eski stabil haline döner, geçmiş olsun.
Hocam, ben OpenPli'nin sitesinden son yazılımı indirdim hiç birşey yapmadan güncellemelerini yaptım daha öncesinde bunu kurmadan eski yazılımımdaki kanalları dreamboxEdit programı ile yedekledim. Oscam, Skin ve Piconlarımı da yedek almıştım. Güncelleme işlemimi gerçekleştirdikten sonra kanalları mı ve ayarlarımı atarak TS Panel vs. ekelntilerimi kurdum. Şuan sıkıntısız çalışmakta ilginiz için teşşekürler.
Arkadaşlar güncellemeleri yapmayın.Sorun olma olasılığı çok yüksek.Bu kadar risk varken güncellemeler neden yapılır onu da anlamıyorum.