Denedim ama acilmiyor. ekranda sadece OpePli görünüyor...
OpenPLi-4.0-GST1.7.1-vusolose-20160107_usb_sam
NEW GST1.7.1
Backup of original image by MastaG (thanx @MastaG )
NEW bootlogo / splash screen
whats installed
installed plugins:
-TSmedia 11.0
-ALbatros 3.7
-TSonlineTVMOD 5.3(updated new chs fix)
-iptvplayer 96.00.01.00
-crossepg 081 (rytec source updated & working 100%)
-Enhanced movie center
-mediainfo
-youtube_player
-Backupsuit
-BH xml/m3u convertor
-MSN weatherplugin
installed2 cams from feed:
cccam 230 & mgcamd1.38_srf , swiss chs works with **** included
livstreamer & lib/python & rtmpdump files for iptv streaming installed
(no need for any additional installation of packages from any plugin just skip it )
-recording & playing options works ok
-option set to media/hdd for the 1st usb media inserted
DRIVERS UPDATED 20151201
3skin installed
My-pli
Pli-HD-night
Pli-HD-M-MOD
ftb/telnet login:
name=root
passwrod=sam
Denedim ama acilmiyor. ekranda sadece OpePli görünüyor...
Tamam tesekkür ederim, bir deneyecegim. Baska bir OpenPli yükledim simdilik ve su sorun var: Benim USB-Stick'i nasil USB degilde HDD olarak tanitabilirim acaba? Bu sorun OpenATV'de yoktu. USB-Stick'i taktigimda hemen otomatik olarak HDD olarak tanidi. Yani Film vs. indirmek icin. Bir yardimci olursaniz cok sevinirim.
stick dvb-c olarak tanıyor mu ?
Yahu bu vu'larda da direk imajı atınca çalışmıyor da niye ilk önce ham imajı atmak gerekiyor bu ne saçmalıktır böyle bee !!!
ben bu softu dreambox 800 hd se clone Ferrari sim cihaza yuklettirdim.cihazda tarih ve saat ayari calismiyor,surekli donuyor.ac kapa gina geldi.onceki soft openpli 2.1 de sorun yoktu,ondada ip tvler acilmiyordu,ne yapmam gerekiyor.yardimlarinizi bekliyorum
Emre dost paylaşım için teşekkürler.Güzel bir "Bootlogo" görünce dayanamadım;indirip Uno multibootuna kurdum.CCcam normal çalışıyor.Ama Oscam'ı bir türlü kurup ta aktif edemedim.PLİ uyumlu bulduğum oscam ipk eklentilerini de indirmeyi beceremedim.Yardımcı olabilecek dostlara teşekkürler..:wave::wave:
ipk dosyayı temp içine at media scaner,den kur abi .
,
[QUOTE=memorist;9233184]ipk dosyayı temp içine at media scaner,den kur abi .
,
Teşekkürler dost!.."Meğer Hızır İlyas" burdaymış.. Anında yanıbaşımızda..:wave::wave: