Abi naptın gitti desene bütün yazdıklarımız :)
Arkadaşlar Eski konu mesaj fazlalığı sebebiyle mesaj limiti dolmuştur. Yeni konudan devam edilebilir
Bir önceki konu linki ;
Abi naptın gitti desene bütün yazdıklarımız :)
hiç bir yere gitmez arkadaşım yeterki biraz araştırmacı olalım :wave:
Düzenleyen Anil-77 : 07-01-2016 at 20:03
Amos6 şubatta uzayda arkadaşlar son zamanlardaki en büyük sevindirici haber bu olsa gerek kapsama haritalarıda verildi. ordu için avrupa beam 90lık antenle inşallah bütün frekanslar yüz yüz olcak. ayrıca istanbul için de sevindirici me beam 120 ile hepsi gelecek.
ayrıca avrupa beam iki tane kapsama yapılmış biri sadece ukrayna ve doğusu için diğeri merkez avrupa için.
İyi seyirler.
Düzenleyen denizci56 : 17-01-2016 at 14:30
[QUOTE=vintaj;9233162]Amos6 şubatta uzayda arkadaşlar son zamanlardaki en büyük sevindirici haber bu olsa gerek kapsama haritalarıda verildi. ordu için avrupa beam 90lık antenle inşallah bütün frekanslar yüz yüz olcak. ayrıca istanbul için de sevindirici me beam 120 ile hepsi gelecek.
ayrıca avrupa beam iki tane kapsama yapılmış biri sadece ukrayna ve doğusu için diğeri merkez avrupa için.[/QUOT
Amosdan siz ve ben çok çektik.İnşallah bizim buralara da uğrar.Gerçi hem açık kanal olsun hemde serverle açılan kanal sayısı olsun çok azlar.Yinede menüde bulunsunlar.
Düzenleyen can_211 : 17-01-2016 at 20:50
Amos 6 kapsama haritası bu arkadaşlar.
alttaki resim de me beam için. görüldüğü gibi amos3'e göre her iki kapsamada çok daha güçlü.
Düzenleyen vintaj : 17-01-2016 at 23:49
Avrupa Beamları Güneydoğu için şüpheli gibi görünüyor. Dilerim alabiliriz.
Ankara yine arada kalmış!
100 lük çanakla Thorun hemen solundan almaya kaç kez uğraştım
ama daha aletten sinyal ötüşü bile duyamadım.:(
neler izleniyor bu amosta
amos uydusunu aparatla hangi uydunun yanından daha iyi alabilirim