Hayırlı olsun. Digiturk gene kalitesini konuşturuyor![]()
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İzleyici temsilcisinden aldığımız bilgiye göre, Oscar Ödül Töreni, Kırmızı Halı ve Adaylık anonsu bu sene de Digiturkten yayınlanıcak. Şubat ayı boyunca da Moviemax Oscars HD yayında olacak. Önümüzdeki hafta kanal yayın akışı ile ilgili daha net bilgiler ortaya çıkar. Üyeler için hayırlı olsun.
Hayırlı olsun. Digiturk gene kalitesini konuşturuyor![]()
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güzel bir gelişme olmuş, hayırlı olsun.
Artık gelenek haline aldı. Güzel olmuş yine
Kalite tesadüf değildir. Yumulun filmlere. Şubat ayı şahane olucak Digiturkluler için
bencede güzel filmler var kalite anlatılmaz yaşanır (eski bir d smart üyesi olarak) söylüyorum
Digitürk kaybettiği film anlaşmalarıyla yakında sadece oscar törenlerini yayınlayacak gibi görünüyor. Töreni digitürk'te filmleri diğer platformlarda izleyeceğiz artık :).
Türksatta olurmu eklerlermi acaba ?
Yarın Adaylık Anonsu 15.30 dan itibaren Canlı yayında MMX Premier'den yayınlanıcak. Oscars kanalı 1 Şubattan itibaren yayında.
Geleceğe Dönüş ü özellikle ben bekliyorum. İnşallah yayınlanır. Bir sürpriz Sony filmleri de görürsek tadından yenmez.
Gelecege dönüş harika olur keşke yayınlansa altech cihaz varken atv den kayıt yapmiştım sagemle degişince gitmişti umarım tekrar kayıt yaparım
Sent from my iPhone using Tapatalk
Haydi bir geleceğe dönüş serisi ne güzel olur ya..Valla izleriz bidaha...
Kanal tanıtımı dönmeye başladı. 163 film yayınlanıcak
Mesela ilk iki sene önce açıldığında yayınlanan 2012 En iyi film Oscarı alan Argo filmi tekrar yayınlanıcak. Video dikkatli izlenirse bazı filmler anlaşılabilir. Geleceğe Dönüş filmi tanıtımlarda malesef görünmüyor.
Benim videodan görebildiklerim: Birdman, Argo, Gone Girl, Wild, Forrest Gump, Whiplash, Hobbit, Ray, La Vita e Bella, Boyhood, Foxcatcher, Interstellar, The Grand Budapest Hotel, Selma, The Judge, 12 Years a Slave, The Master, The Usual Suspects..
Bunlar zaten hali hazırda Moviemax kanallarinda gösterilen filmler. Eğer bu şekilde ise kalan liste de hayal kırıklığı !!
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi