kendi kumadasını al başka kumanda kulanma ayrıca çok güzel çokta iyi cihaz...
İyi günler,
iyi günler, ikinci el g4 mini aldım fakat bu kumanda olayıyla başım dertte. Hem tvyi hem g4 miniyi kumanda edebilen bir kumanda bulamazsam evde savaşlar çıkacak walla. Forumda bir konuda "hayal" nickli arkadaş " Philips akıllı kumandama tuşları tanıttım, telefonuma da uzaktan kumanda yazılımını kurdum; cihazla gelen kumandaları jelatiniyle kaldırdım " diye yazmış. Fakat bu kumandanın modeli nedir, gerçekten böyle bişey oluyo mu, tuşlar nasıl tanıtılıyo? bu konularda bilgisi olan varsa allah rızası için bi yardım edebilir mi? teşekkürler. Bu arada arkadaşa mesaj atmaya çalıştım ama sanırım kapatmış mesaj gönderme olayını, arkadaşa nası ulaşacağımı bilip de yardım edecek varsa o da olur. Çok teşekkürler.
kendi kumadasını al başka kumanda kulanma ayrıca çok güzel çokta iyi cihaz...
şaka mısınız? ben ne sordum siz ne cevap veriyorsunuz? kendi kumandaları bende de var, benim sorum hem tvyi hem g4 miniyi kumanda edebileceğim başka bir kumanda var mı? lütfen gerçekten konuyu bilen ciddi kullanıcılar cevap versin, teşekkür ederim.
kardeşim kızmana ne gerek var bende yıllardır uydunun içindeyim doğru cevap verdim .yanlış anlaşma olmuştur..ayrıca o cihazın 60 liraya satılan akıllı kumandası var..
Düzenleyen turgut1950 : 07-01-2016 at 16:15
akıllı kumandadan kastınız nedir? klavyeli atlanta kumandasıysa onda tvyi kumanda edicek bi kısım yok ki. Başka bir kumandadan bahsediyosanız, marka-model paylaşırsanız inceleyim ben. iyi günler.
Selam, g4 mini kumandalarında acaba zoom (görüntüyü büyütme) özelliği var mı? Eski makinede vardı, internet sayfasını değil, kanal izlerken zoom yapma özelliği..
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi