takılma şifreleme sisteminden kaynaklı olabilir. nat geolarda kırılmalar oldu bu akşam.
kanal d hd,tv 2 hd gibi şifresiz kanallarda takılma oluyor mu?
Arkadaşlar özellikle film kanalları başta olmak üzere belgesel kanallarındada denk geldim, düzenli olarak 10-13 dk da bir 2-3 saniyelik kırılma donma oluyor eskiden çizik vcd-dvd izlediğimizde olduğu gibi, 1 haftadır var bu sorun eskiden yoktu 3 yıldır dsmart kullanıyorum hem dfix hem HD kutum var ikisindede aynı sorun var, sorun başka apartmanlarda oturan arkadaşlarımdada varmış dün burda forumda yazdığımdada 3-4 arkadaş aynı sorunu yaşadığını söylemişti, müşteri hizmetleri sorun olduğunu kabul etmiyor çözemiyorlar, aynı sorunu yaşayıpta çözebilen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum
Düzenleyen esasdize : 05-01-2016 at 22:49
takılma şifreleme sisteminden kaynaklı olabilir. nat geolarda kırılmalar oldu bu akşam.
kanal d hd,tv 2 hd gibi şifresiz kanallarda takılma oluyor mu?
Şifresiz kanallarda hiç denk gelmedim dostum
Dostlar ekranda kırılma sorunu yaşayan sadece benmiyim, yokmu yardımcı olacak kimse, bbc hd 3 dk da bir kırılır oldu, msaction 10 dk da bir kırılıyor..
belli ki sadece sizin olduğunuz Bölgede sıkıntı var...İstanbul'da bir problem yok....Profilinizde MERSİN gözüküyor ? siz Mersin'de mi bu sorunu yaşıyorsunuz acaba ?
Evet yaklaşık 10 gündür devam ediyor, biraz önce müşteri hizmetleri ile gorustum servis gondercekler bakalım nolcak, bu arada sinyal kalitem 100 seviyem 33, 60 larda geziyordu neden 30lara düştü birdenbire anlamadimm
ms actionda film izledim az önce 1.5 saatte 6-7 kez yayında kesinti oldu 1 saniyelik.
sinyalden veya şifreleme sisteminde.
Takılma sorunu yeni başladı 2 3 saniyelik donmalar oluyor 5 veya 10 dk da bir tekrarlıyor. Moviesmart family davinci hd ve Moviesmart Türk'te de Ses aynı şekilde bir anda kesiliyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evet bu sorunlar yeni başladı neden kaynaklanıyor acaba
Evet şu an pvr özellikli pace marka cihazımda her kanalda bu sorunu yaşıyorum ve çok can sıkıcı..!!
Bu durumu bende fark ettim neden kaynaklanıyor ki bu acaba
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kesinlikle bölgesel değil bana da defalarca denk geldi. Bu takılma sadece D-smart kanallarında oluyor.Ulusal kanallarda böyle bir sorun yok.
Düzenleyen ercanbero : 10-01-2016 at 13:41
ulusal kanallardada çok sık olmamakla beraber denk geldim, gerçekten can sıkıcı olmaya başladı umarım biran önce düzelir
D-Smart modül ile kullanıyorum. Film kanallarında takılma bende de oluyor, özellikle son 1 haftadır var, şu TP değişmesi olayından sonra ortaya çıktı. Sinyal seviyelerim gerçekten çok iyi seviyelerde sadece D-Smart kanallarında bir takılma söz konusu, film kanallarında bazen çizik CD takılması gibi oluyor.
Bendede takılmalar başladı 1 saniyelik bazen çok sık oluyor bu arada modüllü üyeyim
Fox fx gibi kanallarda da var. Film kanallarında da oluyor. Modül ile Next Machina kullanıyorum.
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Film kanallarında daha çok oluyor takılmalar.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen arkadaşlar bende'de aynı sorun var..heleki film kanallarında..
8 tl verince düzeltiyorlarmış