başlığa 36c yı eklemişsiniz.ellerinize sağlık. 36c şuan ne durumda?
Eski konu mesaj fazlalığı sebebiyle kapatılmıştır. Yeni konudan devam edilebilir.
Bir önceki konu linki
başlığa 36c yı eklemişsiniz.ellerinize sağlık. 36c şuan ne durumda?
arkadaşlar vicard la tricolor nasıl izleyebiliiz, cihazım vuduo imaj blackhole yardımlarınızı bekliyoru....
lütfen link vermeyin genelde pek açıklayıcı bişey yok sanki ücretli satılıyor dosyaları, bir arkadaş foruma yazsa da bizde cihazımıza yüklesek
yardımlarınızı bekliyorum
bu uydunun en kolay ayarlanan ve en zayıf frekanslarını yazar mısınız acaba?
RSCC (Rus uydu iletişim firması) nın sitesinden Express amu1 (Eutelsat 36/C) uydusunun teknik gereksinimleri adında bir pdf dosyasında yeni uyduda yer alacak Tp leri gösteriyor.. Tp ler 36/B deki NTV+ frekansları Trikolorda var 3-4 tane gözüme ilişti ,acaba diyorum 36/B tamamen 36/C yemi aktarılacak !!! bunu bekleyip görecegiz
Düzenleyen volk99 : 04-01-2016 at 18:59
beyler herkeşe mutlu yıllar..... ben istanbul multifocus çanak kullanıyorum bu gessatın 85lik olanında .... ben bu uyduyu ayarlamak istiyorum gerekirse circular lnb bile alabilirim sorun değil.... şimdi soru şu diğer uyduların frekansını bozmadan bu uyduyu ayarlıyabilirmiyim.....
küçük 90lıkta 42-46 var diğer multifocusta ise 1-4.8-(7-9( ikisi bir lnb)-13-19.2-23.5 ayarlı.... bu sirustan uyuz oldum çok kötü sinyalleri.... bu uydu kaldırıp 36 yı gesatın o uzun çubuğunu ayarını bozmadan yerleştirebilirmiyim.....
Bakınız o kanıya nasıl vardım!!! чаÑтота линии ÑвÑзи землÑ-борт (Yer istasyonundan uyduya doğru gönderilen sinyaller )-чаÑтота линии ÑвÑзи-борт-землÑ(Uydudan yer istasyonuna gönderilen sinyaller)
Rus forumlarındada yeni uydu için planlanan frekanlar diye konu başlıgı vardı RSCC den pdf dosyasına ulaştım 52 sayfadan oluşan Express AMU1 in Teknik bilgileri var, ben TP ile ilgili bölümü görünce ilgimi çekti görün istedim
T90 anten ile 36 dereceden 200e yakin kanal geliyor.ntv hd spor kanallari hepsi geliyor. Gessatla da gelebilir ayni sayida kanal. Denemen gerekir circullar lnb ile. Merkez 19 benim t90dam en ucta 46 derece var.
Sent from my GT-I9190 using Tapatalk
36c aktarmaları beklemek en iyisi..bakalım kapsama alanı nasıl olacak
Arkadaşlar Kırklarelinden bu uyduyu 120 cm offset canak anten ile ayarlayabilir miyim
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ntv + hd yayinlari almak istiyorum ona göre olur derseniz lnb sipariş edicem
bandırmadan bu uydudan sinyal alan varmı 120 cm ile deniyecem
Düzenleyen muro78 : 05-01-2016 at 15:37
İlk etapta 36a aktarılır gerek duyulursa 36b den de aktarma olabilir. Aynı bandı kullanıyorlar yine bu lnb tipi yüzünden sanırım.
36 derecede toplamda kaç hd yayin açık serverla