SON DAKİKA!!!
Digitürk ün Türksattaki 12686 v 11400 srli frekansına Lig tv HD eklenmiş NDS şifreli çok ilginç :)
Düzenleyen daveondisc : 01-01-2016 at 03:19
Ben yazmıştım ama herkes belgesele odaklandığı için görmedi. 2-3 gün sabredin...
Belki de haklısın usta
Türksatın sitesinde bu frekansa Lig TV HD yayını eklenmiş
ama şifreleme ayrıntısı yok
Ben sıkıldım artık bu tarz konulardan. Her sene aynı muhabbet dönüyor. Kesinleşmeden konu açmayın bence artık.
Iphone marka cihazımdan Tapatalk ile gönderildi.
Bu frekans bilgisi yeni değil. Digiturk'ün Türksat Paketi'nde söz konusu frekansta Temmuz 2014'ten beri Lig TV'nin HD yayını var.
Ayrıca, bir buçuk sezondur D-Smart ile anlaşma yapılmamış, sezon ortasında yapacaklarını da sanmıyorum. Yaparsa da abone sayısı kendisine en yakın platform olan D-Smart yerine, Tivibu gibi gelişmekte olan uydu platformuyla anlaşma yapar, o da TivibuSpor karşılığında, diye düşünüyorum.
Türksat 4B'nin faaliyete geçmesi ile birlikte Digiturk, Türksat 42 derece Doğu uydularına HD yayın yatırımı da yapabilir.
Aman sakın gelmesin onada extra belgesel extra olduğu gibi kalsın her getirdikleri kanal için extra para az önce film box kanalını açtım görüntü çamur gibi nasıl platform bunlar utanmadan hd diye yayın yapıyorlar eğer kendilerine gelmezlerse iptal patlaması yaşarlar üyelerden uyarması
Arkadaşlar amaç yapılan zammı perdelemek, bir kişi de atlamış Lig Tv Dsmarta geliyor diye. Hayal görmeyin
gelse bile nolacakki adamlar yine ek paket çıkarıp digitürkün fiyatlarına yakın bir fiyat ile seyrettirecekler bu kadar
Ligtv o frekansta degil
11676v de
Aman ne bomba hayaldir.
next2000serisi cihazlarda bu menulerde kısa süreli nds görunur gercegi ise ı****o dur yanı gecen felan yok arkadaş her sitede degişik adla bu konuyu açmış
bende machina 3d cihaz var aynı menu d-smart kanalından bu yayına gecince bendede öyle gözukuoyor bu yayın sadece ı****o ve hiç alakası yok arkadaşlar bilginize
Bu dsmartlilar her sey kaniyo.....senin elinde zaten futbolun f si yok....bir yaz lig tv alt lisanniyla gecirdin....belki lig tv nin posterini alirsin ancak......
Düzenleyen no way : 01-01-2016 at 15:45
d smartın futbola basa yatırma düşüncesi olsa önceki ihalede telekom ile digitürk çekişmezdi. onlarda son noktaya kadar direnirdi.
Desenize yeni yıldada komedi devam ediyor Lig tv nere D- smart nere onlar en fazla valeybol maçı yayınlarlar :)
Ligtv gelsinde ek paket açsın
frekans felam bilmem anlamam lakin ceo ali güven spor ile ilgli ciddi yatırımlarımız olacak demiş SD kalmıcak tum kanallar HD olcak muhabbetinde..
D-Smart spor olayını çok yanlış anlıyor spor kanalları gelsin diyoruz kavga dövüş kanalları getiriyor, Fight Network kanalındaki dövüşleri beğenmediler sanırım üstüne Fight Box'u ekleyelim millet dövüş görsün dediler.
Bu kadar iletişim yoksunu olunur mu be istekler çok açık
1- Uluslararası Müzik Kanalı
2- Lig Tv alt lisanslama
3- Daha kaliteli daha güncel daha az tekrarlı film içeriği
4- Kanal listesi daha da çorba oldu bir düzenleme yapılmalı
5- Blu sisteminin içeriğinin güncelliği ve canlı yayın seçeneklerinin artırılması
6- Bunları yap ona göre ek ücret talep et.
Bugün next machina 3d süper ile tkgs araması yaptırdım. Digiturke ait iki frekanstada lig tv hd kanallari geldi. Şifreleme sistemi sadece NDS olarak görünüyordu ikisinde de. Ancak kanalları tıklandığında ise şifreleme sistemi siliniyor ve kanal açılmıyor. Yani kanal boş.
Tkgs ye tanımlanmış bir olay diye dusunuyorum ama neden böyle oldu?