Uydumarket Banner  

2 sayfadan, 1. sayfa 12 SonSon
Gösterilen Mesajlar: 28 mesajdan 1 ile 20 arası

Konu: 12 Nisan 2004 Tarihli Yeni TF3000cipro Yazılımı.!!!

  1. #1
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    12-11-2003
    Yaş
    58
    Mesajlar
    3,302
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    7

    New Icon7 12 Nisan 2004 Tarihli Yeni TF3000cipro Yazılımı.!!!



    Selam...:)

    GM'nin sitesindeki Topfield CI - 9400CI - 9600CIP modellerde kullanılan yeni software ve özellikleri.exe dosyasını indirdiğinizde içinden TF 3000 cipro içinde bir yazılım çıkıyor (TF3000CIpro-Top(GM)-O-040412.tfd), Ben deneme amacıyla yükledim, sorunsuzca yüklendi ve tekrar sorun çıkmadan eski yazılımada dönebilildim...

    Yazılım yüklendiğinde sistem bilgisi aşağıdaki gibi oluyor...

    .
    Denemek isteyen arkadaşlar isterlerse yükleyebilirler...

    Yeni eklenen özellikler ve avantajlar.txt dosyasında yazan yeni özellikler...

    1-)I****o modul ile ABSAT paketindeki tüm kanallar sorunsuz çalışıyor

    Not:ABSAT(Hotbird uydusunda frequency:11681 Mhz Hor,symbol rate:27500 KSPS ve toplam 15 kanal)
    Aşağıda kanallar belirtilmiştir:

    1A-)ANIMAUX

    1B-)ABMOTEURS

    1C-)AB1

    1Ç-)'ZIK

    1D-)ZIK/XXL

    1E-)CHASSE&PECH

    1F-)XXL

    1G-)ESCALES

    1Ğ-)MUSIQUE CLASS

    1H-)ACTION

    1J-)RFM-TV

    1K-)FIT/TOUTE L'

    1L-)RTL9

    1M-)ENCYCLOPEDIA

    1N-)MANGAS

    2-)Kullanıcı eğer fabrika ayarlarına dönecek olursa;

    2A-)Kanal listesi silinmeyecek

    2B-)Menü lisanı türkçe kalacak

    2C-)LNB ayarları Universal olarak kalacak

    2D-)Disecq ayarları: Diseqc1:Turksat,Diseqc2:Hotbird olarak kalacak


    3-)Teletext konumunda Türkçe karekter hatası bulunmamaktadır


    Yazmayı unuttukları değişiklikler fabrika ayarlarına dönüldüğünde av ayarlarında tv tipi auto oluyordu şimdi pal oluyor, default uhf kanalı 36 oluyordu bu yazılımda 38 oluyor, birde türksat 1c uydusunu orjinal yazılımdaki yerinden silip yeniden yapılandırmışlar tabii bu arada 42E derece yazması gerekirken derece bilgisini girmedikleri için derecesi 0.0E olmuş...

    1-) Bende i****o modül ve hotbird'e dönük çanak olmadığı için deneyemedim...
    2-) Kullanıcı eğer fabrika ayarlarına dönecek olursa;
    2A) Kanal listesi silinmeyecek, Hayır siliniyor, Sadece yazılıma eklenmiş Türksatta 70 kanal, Hotbird'te 699 kanal reenkarnasyon yapıyor...
    Türksat kanallarının listede tekrar belirmesi makul karşılanabilir ama Hotbird'e dönük çanağı olmayanlar 699 kanalı silmek zorundalar, Türksat TP listeside 1-2 frekans dışında güncel sayılır...
    2B-) Menü lisanı türkçe kalacak, Evet kalıyor, Menü lisanı ve Audio lisanı Türkçe, Alt yazı lisanı ise ingilizce oluyor...
    2C-) LNB ayarları Universal olarak kalacak, Evet kalıyor...
    2D-) Disecq ayarları: Diseqc1:Turksat,Diseqc2:Hotbird olarak kalacak, Evet kalıyor, 2. çanağınız hotbird'e değilde Hispa'ya çevriliyse bu ayarı değiştirmeniz gerekiyor...

    3-)Teletext konumunda Türkçe karekter hatası bulunmamaktadır, Evet NTV'nin teletextinde denedim aşağıda görebilirsiniz...


    Şimdilik yazılımda fark ettiklerim bunlar, Yazılım Emu'lumu diye sormayın değil...


    Sevgiler...
    Düzenleyen maracaibo : 17-04-2004 at 10:56

  2. #2
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    30-03-2004
    Mekan
    22 Edirne
    Yaş
    42
    Mesajlar
    1,866
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    9010

    Sevgili maracaibo, öncelikle doğum günün kutlu ve mutlu olsun.
    Ayrıca deneme için teşekkürler. 9 Temmuz yüklüydü değiştiririm artık. Herkes emuya yüklenince normal güncellemeleri aksatırlar sanmıştım

  3. #3
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    12-11-2003
    Yaş
    58
    Mesajlar
    3,302
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    7

    New Icon7

    Teşekkür ederim emoak arkadaşım :) , Yinede aksama var yaaw yazılımı 9400-9600 dosyasının içinde buldum (sitede TF3000cipro için son yazılım resmi olarak yine 9 temmuz duruyor)...



    Sevgiler...
    Düzenleyen maracaibo : 16-04-2004 at 15:59

  4. #4
    Starting Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    53
    Mesajlar
    8
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    397

    10 mart tarihli emu dan normal yazılıma dönerken problem çıkıyo mu?dikkat etmemiz gereken bişey var mı?

  5. #5
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    12-11-2003
    Yaş
    58
    Mesajlar
    3,302
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    7

    New Icon7

    Walla bu konuda yorum yapamıyacağım emulu yazılımı hiç yüklemedim çünki, Yükleyen arkadaşlar yazılımı beğenmeyince sorunsuz orjinal yazılıma döndüklerini yazmışlardı...



    Sevgiler...

  6. #6
    Average Member
    Giriş Tarihi
    31-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    390
    Üye No
    1334

    Üstad çalışıyorlar desene...

  7. #7
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    12-11-2003
    Yaş
    58
    Mesajlar
    3,302
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    7

  8. #8
    Average Member
    Giriş Tarihi
    16-12-2003
    Mekan
    07 Antalya
    Yaş
    52
    Mesajlar
    380
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    37

    nice yillara dogum günün kutlu olsun
    sevgiler

  9. #9
    Adviser
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    42 Konya
    Mesajlar
    1,356
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    145

    arkadaşalr peki bu yazılımı yanı 12 o4 2004 beko5000cı lara atma şansımız ne ben cıhazdan cıhaza denedım tutmadı beko5000cıları topfield3000cı ya dönüştürme sansımız heç mi yokk

  10. #10
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    04-03-2004
    Mesajlar
    137
    Üye No
    5594

    yazılımları depoya attım

  11. #11
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    12-11-2003
    Yaş
    58
    Mesajlar
    3,302
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    7

  12. #12
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    67 Zonguldak
    Yaş
    37
    Mesajlar
    468
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    119

    bende yükledin son versiyonu ben pek farketmedim

  13. #13
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    25-01-2004
    Mekan
    15 Burdur
    Mesajlar
    47
    Üye No
    815

    ustaya mutlu yıllar

  14. #14
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    12-11-2003
    Yaş
    58
    Mesajlar
    3,302
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    7

    New Icon7

    Çok teşekkürler arkadaşlar ama temennilerle topiği konusundan uzaklaştırmayalım...:)

    @gorkem_adakoglu, neyi fark edemedin yazdığım özellikler yok mu ?



    Sevgiler...
    Düzenleyen maracaibo : 18-04-2004 at 16:20

  15. #15
    Adviser
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    42 Konya
    Mesajlar
    1,356
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    145

    yukarıya bi yardım amacıyla yazı yazdım tınlayan yok saygılar efemmm

  16. #16
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    12-11-2003
    Yaş
    58
    Mesajlar
    3,302
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    7

    Wink

    Hehheheee...Nasıl tınlayan yok yaaw, biliyorsun bu soru kaç kere soruldu ve cevaplandı, flashı söküp programlamadan Beko'ya Topfield yazılımı yükleyemezsin, Hani ümit dünyası belki olurmu diyorsun ama mümkün değil dostum...



    Sevgiler...

  17. #17
    Average Member
    Giriş Tarihi
    31-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    390
    Üye No
    1334

    Entrika, dönüştürme şansın gibi bir durum şayet olsaydı cihazdan cihaza denemen başarılı olurdu. Aslında sorunun cevabını sen kendin bulmuşsun.

  18. #18
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    30-03-2004
    Mekan
    22 Edirne
    Yaş
    42
    Mesajlar
    1,866
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    9010

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi gorkem_adakoglu
    bende yükledin son versiyonu ben pek farketmedim
    Dostum sende hangi versiyon vardı da yeniyi yükleyince değişiklik farketmedin bilmiyorum ama bende 9 Temmuz yazılımı vardı güncel 6in1 dosyalarla Animaux,Absat,xxl...vb. bazı kanalları açmıyordu. Ve teletext agucuk bugucuk karakterlerle doluydu şimdi düzelmiş, belirtilen kanalları da açıyor sorun bulamadım.
    Saygılar...

  19. #19
    Member
    Giriş Tarihi
    30-03-2004
    Mekan
    32 Isparta
    Yaş
    14
    Mesajlar
    93
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    9058

    Arkadaslar yazmıs oldugum sıteden tf 3300 model uydunun yuklemını ındırdım burdan DLeTFpoD' ve hepınıze calısmalarınız ıcın tesekkur ederım fakat benım sızlere bır sorumdaha olacak *** bolumune nasıl gırılır sıfresı nedır gonderırsenız cok sevınırım hadı beklıyorum
    Düzenleyen kizilbey : 19-04-2004 at 15:03

  20. #20
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    12-11-2003
    Yaş
    58
    Mesajlar
    3,302
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    7

    Selam kizilbey...:)

    Yazılım emulu değil o yüzden *** bölümüne giremezsin...



    Sevgiler...

2 sayfadan, 1. sayfa 12 SonSon

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı