Uydu alicisi mulkiyeti sizde olmali sinyal atip aciyorlar merkezden veya bayiden yazilim lazim
Merhabalar saygı değer arkadaşlar Bende
Hm 9505HD cihazım var digitürk full paket üyeliğim var hem eutelsat yayınları hemde Turksat yayınları açık fakat Turksat'ta sadece digitürk kanallarını tarıyor diğer ulusal v.s kanallarını taramıyor benda onlarıda izlemek istiyorum hotbird ve astra uydusunuda tarattırmak istiyorum mode tuşu aktif değil ve diğer uydular çıkmıyor müşteri hizmetlerini aradığımda eutelsat'ta kullandığım için bunun mümkün olmadığını söyledi ısrar etmeme rağmen olmadı ve ben aktif ettirmek istiyorum mode tuşunu bunu yapan ve yaptıran arkadaşlar varmış sizden ricam bu konuda bana yardımcı olmanızı istiyorum mümkünse teşekkür ederim.
Düzenleyen bizland : 28-12-2015 at 02:35
Uydu alicisi mulkiyeti sizde olmali sinyal atip aciyorlar merkezden veya bayiden yazilim lazim
Uydu cihazı mülkiyeti sizde değilse yapmıyorlar. Ben çok uğraştım yaptiramadim.
Düzenleyen egunay : 28-12-2015 at 11:45
Ben geçen ay abone oldum. Türksat abonesiyim. Ben de aktif. Türksat abonesi olduğum için midir?
yaz google yada site içi arama yap teknik bilgin varsa aktif edersin ama verimli olmuyor
Diyeceksinki ben Türksattanda diger yerel vede ulusal kanallari bakmak istiyorum vede astrayida bakmak istiyorum diye ısrar et derim
Müşteri Hizmetleri gibi çoğu şeyden bihaber kişilerle uğraşma. Herhangi bir yetkili bayiye gidip aktif ettirebilirsin.
Tapatalk
ben defalarca aradıktan sonra türksat kanalları açtırdım, ısrarcı olmak lazım biraz
eutelsat üyesi olanlara lig tv turksat normalde açık mı
Humax cihazların Türksat ta kullanılması kısıtlanalı uzun zaman önce oldu. Bu cihazı kiralık olarak kullanan TR aboneleri mode seçeneğini aktif ettiremezler.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cihazım 9103 hd ama mh yi aradım beceremedi yav bu tuşu nasıl açtıracaz
bu arada yeri değil tam olarak ama merak ettiğimden sorayım istedim. Bende digiturk hd dt9102 var. eutelsat üyesiyim. türksat ta yanında hemen. türksata taksam türksattaki kanalları açar mı ?
stb dediğiniz nedir kart bilgisi dediğimiz smart kart numarası mı
Dostum teşekkürler oldu mode tuşu aktif oldu ve hepsini tarattırabildim ve kanal listesini istediğim gibi tarattırıp kanal düzenlemesi yapabiliyorum hatta eutelsat uydusunu bile sıralamasını kafama göre düzenledim mode tuşunun aktif olması ile birlikte istediğim gibi taşıma silme ekleme gibi fonksiyonlar dahi aktif oldu hatta türksatta tüm kanallarını eksiksiz taradı şifreli diğer kanalları dahil*TÜRKSAT TANITIM (12380 V SR:27500 (12423 H SR:30000
şebeke arama yaparak hepsini buluyor diğer uydularıda şebeke arama frekanslarını öğrenerek bu şekilde tümünü tarattırıp bulabilirsiniz.
Düzenleyen bizland : 01-01-2016 at 01:18