ayrıyeten bu vu+ solo 4k uydu cihazında saklanan gerçek bilgiler sorunlar açıklama zamanınız geldi bu yazıları yazdım takipçisi olacam
evet beyler povervu ve dsmart sorunları vu+ solo 4k da ne aşamaya geldi baştan yazalım eyer vu+ solo 4k yı distribitör firmalar satmak istiyorsa bu 2 sorunu çözümlüyecekler distribütör firmalar atlanta ,hepsi dijital ve uydu market bu sorun başınızı şuan çok ağrıtıyor ve satışlarınızı engelledi bu sorun düzeltilmesi için yazılarınızı yazın amacımız budur saygılarımla
Düzenleyen NEXX45 : 27-12-2015 at 23:39
ayrıyeten bu vu+ solo 4k uydu cihazında saklanan gerçek bilgiler sorunlar açıklama zamanınız geldi bu yazıları yazdım takipçisi olacam
bence ,de bu sorunların çözülmesi gerekir artı kanal listeleri hepsi eski tp ler yenilenmesi gerekir ...
arkadaşım xml dosyasını sorununu çoktan verdim ben vu+ solo 4k da hangi imajda olursanız olun bu sayfada benim verdiğim xml yi dream kontrol senter programı ile uydu cihazın içine atın altta sayfayı veriyorum
eğer ilgilenilecekse thordaki history kanaldan türkçe ses gelmemesi konusu da çözülürse iyi olur tüm vu lara geçerli olur herlade 4 k da çözülürse.
Düzenleyen emin : 28-12-2015 at 00:38