Usta youcam ile aciliyor mu? Sabah denedim acmadi.
12637 H 14468, Viasat Explore kanalı şuan paylaşımla açılıyor, tek kötü yanı listeye ekleyememek ;)
(Ara ara izlendiğini biliyorum...)
Usta youcam ile aciliyor mu? Sabah denedim acmadi.
ekstra bilgilendirme: sirüs de , powervu şifreli discovery Türkçe olarak paylaşımla next machina da açık.
Arkadaşlar 12637 H frekansındaki Viasat Explorer kanalı (türkçe dil) cccam da açık durumdadır ara sıra donma takılma olsa da izlenebilir durumdadır. Cihaz Next Machına Bilgilerinize.
hep açıktı zaten :)
her server da açık olmayabilir.bazen takılmalı açılıyor.
nds 93e ile açık.
epg si turksatta var:)
konusu burada
Düzenleyen e_capkan : 26-12-2015 at 01:09
dreamboxta bu frekanstan herhangibir kanal bulmuyor (DM800se openatv 5.1). Sebebi ne olabilirki?
Servere vereceğiniz parayla yasal olarak donmasız bi şekilde zaten izleniyor...
Bu güzel kanalları da neden HD yapmazlar anlamış değilim. Ev taşıma ve ahşap ev yapma programları gayet güzel.
Düzenleyen alimaka : 26-12-2015 at 23:32
gigablue de bu frekansta hiçbir kanal bulmuyor neden acaba?
Dreambox ta da bu frekansta kanal bulamıyor
DVB-S2 değil, DVB-S olmalı belki bu sebepten bulamıyorsunuzdur.
Benimde Filbox modülüm var, ancak bu şekilde izlemek farklı, değil mi?...
DVB-S olarakta tarattım gene hiç kanal bulmuyor gigablue ultra ue de acaba enigma 2 lermi bulamıyor bu kanalı?
Düzenleyen montilla : 27-12-2015 at 09:30
sinyal gücü bu frekansın 7e-4.8e tek lnb kullanıyorum sorun yok.
metro inşaatını gösteren belgeselin görüntü çok kötü
hd yayını sd olarak verdikleri için görüntüde pixeller sıkışmış.
Az evvel bu uyduyu kurdum. 5 dakika bile sürmedi bulmak. Kanal serverla izleniyor.
sirusu merkezlemi yoksa aparatlamı ayarladınız bende aparatla ayarlı ondanmı çıkmadı
12608 H 27500 frekansındaki ViasatNature HD kanalında Türkçe ses seçeneği var, bu kanal paylaşımla açılıyor mu? (Diğerleri açılırken, bu açılmadı)