madem kayyum atanmıştı neden türksattan atıldı onu anlamıyorum
Başsavcılık tarafından başlatılan soruşturma sonucunda hukuksuz bir şekilde Kayyum atanmasına karar verilen Koza İpek Holding'in televizyon kanallarıyla ilgili flaş iddia ortaya atıldı.
Bir süredir kayyum tarafından yönetilen Kanaltürk ve Bugün TV ‘yi, Demirören grubunun alacağı iddia edildi.
Medyafaresi’nde yer alana habere göre, Akın İpek kötü yönetildiğini düşündüğü medya şirketlerinin daha fazla zarar etmemesi ve değer kaybı yaşamaması için harekete geçti. Akın İpek iddiaya göre kayyum’a bir mesaj göndererek, Kanaltürk ve Bugün TV’nin satışına onay verdiğini iletti.
Medya kulislerinde bir süredir Kanaltürk ve Bugün TV’nin Demirören grubu tarafından satın alınacağı da konuşuluyordu.
Bu iddiaları destekleyen bir son gelişme ise Kanaltürk ve Bugün TV’ye atanan Kayyum heyetinin başındaki Ümit Önal’ın önceki gün Digitürk genel müdürlüğüne atanması oldu.
madem kayyum atanmıştı neden türksattan atıldı onu anlamıyorum
Cem uzana yapildi simdide Akin ipek'e !
resmen gasp !
nereye gidiyor turkiye ?
demirören alırsa tekrar turksata da gelir
Taraf olanlar ihya olmaya devam eder!