slmlar,
arkadaslar baslikta yazdigim gibi,bugün yeni openmips 4,3 imageyi yüklemek istemistim,bootloaeder dosyasinda tarif edildigi sekilde step 1 ve step2 usbyle yükledim gigablue logosu gelince cihazi arkadan kapattim.sonra ayni usbyi fomatlayip yeni imageyi usbye aktardim,sonra cihaza takip arkadan tekrar actim,suan sadece cihazdaki sari cizgi yaniyor,hicbir sekilde yükleyemedim,eski bootloaderi tekrar geri yükleme istedim yine aynisi,suan hicbisey yapamiyorum,acaba kurtarma dosyasi vs.varmi?ne yapmam lazim.yardimci olursaniz sevinirim
saygilar
sadece step1 yükle sonra yazılımı yükle yalnız ok tuşuna birkaçkere bas bende de dondu böyle kurtardım. sadece step1
1 . ve ikinci dosyalari tarif edilen sekilde yukle bir problem cikmiyor..boot animasyon eklenmis
slm,arkadasim her iki dosyadada step1 ve 2 birde burn.dat dosyasi var.ben ilk önce 1. dosyadaki step 1 ve diger dosyayi yükledim,cihaza taktim gigablue simbolü gelince cihazi arkadan kapattim,sonra ayni sekilde diger iki dosyayi yükledim,tekrar cihazi kapatip image yüklemek istedigimde kirmizi isikta öylece kaldi,artik hicbisey yükleyemiyorum.usb stickleride tanimiyor,4 degisik usb denedim.hep aynisi.artiuk olmassa yarin satin aldigim yeri aricem,cihazi yollarim
eski yazılımlara dönmeyi denesen ne bileyim eski bootldr yükle sonra eski 4.2 yi dene
liman arkadaşım. sana bir şey sormak istiyorum sadece openmips te eklentilerde yeşil tuşa basıyoruz eklentileri indiriyor. skin, extensions vb. ancak örnek skin yüklemek isteğimizde yüklemiyor. ayrıca bir şey mi yapmak gerekiyor.
Liman usta,biraz önce onuda denedim sadece siyah ekran ve yazdigim gibi kirmizi cizgi var.
Cihazın flasha zarar vermiş olabilirsiniz. Jtag ile tekrar serviste yazılması lazım
SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar bu gigabule Quadplusta AirPlay'e eklentisi çalıştıran varmı ve Nasıl aktif oluyor
Sent from my iPhone using Tapatalk