Solo 4K 'ya hayırlı olsun...:wave:
OpenNFR 5.1 Vu+ Solo 4K
Solo 4K 'ya hayırlı olsun...:wave:
site üyelik istiyor o yüzden upload ettim dosyayı.:wave:
Düzenleyen abilgen73 : 23-12-2015 at 15:44
yüklemeye değmez
Düzenleyen alemdar61 : 24-12-2015 at 00:08 Sebep: d
ben yaptım. güzel imaje. görüntü bana soluk geldi. ayrıca meboot olmayınca vaz geçtım.
vusolo4k 29.01.2016
Neuigkeiten / Änderungen
- add OSD-Animation Gigablue
- add Gst 1.7.1
- add multiboot for vu+ solo 4k
Treiber Stand 31.01.2016
- Treiberupdate Formuler
- Treiberupdate OptimussOS-Serie
- Treiberupdate Unibox =>
- Treiberupdate VuPlus 4K (inkl. chromiumOS & youtubeTV)
Fix
- Fix LCD-Display
- Fix Skin
- Fix Übersetzungen
- Fix diverse kleinere Fehler
Hinweis allgemein : Wer schon openNFR 5.1 auf seinem Receiver nutzt kann natürlich auch das
Onlineupdate nutzen, aber macht vorher ein Backup eurer Daten, falls das Onlineupdate der Pakete nicht fehlerfrei durchläuft und ihr neu flashen müsst.
Bei Receivern für die es neue Treiber gibt empfehlen wir das Image neu zu flashen.
teşekkürler paylaşım için. galiba son driver ile birlikte geliyor? güzel imaje...
nfr ye multiboot gelmiş...
bu guzel haber bakalim hepsini yukleyebilecekmiyiz
emeğine sağlık
ben nfr multibootu quad da uzun süre problemsiz kullanmıştım. aynı yöntem ile,usb yı ext formatlayıp,zıplı imajelerı attım olmadı?
Bazid dost, NFR imaje multibootunun bacup yükleme sınırı nedir?..Anladığım kadarıyla imaj seçiyor.Sadece kendi cihazının imajları mı yükleniyor,merak ettim!..
UNO cihazda OpenSPA multibootuna hdd olarak maunt edilmiş 16 GB flash belleğe 56 (Formuler 1-3,Giga Blue,Vuplus'un tüm serileri ve Atlanta 9000) bacup yükledim.Sorunsuz çalıştı..:wave::wave:
ben nfr imajenın multibootu ile gigablue quad da hem kendi imajesını,hemde başka markalarını problemsız kurdum ve kullandım. ben dün solo 4k da denedim,maalesef lmadı. yüklenmıyor. şu arm işlemci durumundan kaynaklanıyor olabilçir? imaje ile gelen multibootü yüklerken açılışta seçenekte gelmiyor?
opennfr-5.1-vusolo2-20160129_usb bunu UNO openSPA multibota yükledim ve şu an çalışıyor
arkadaşlar merhaba imaj gerçekten iyi çalışıyor fakat oscam çalıştıramadım. yardımcı olursanız sevinirim.