hayırlı olsun,güzel cihaz uzun süre kullanıyorum.egami veya hdmu imagı tavsiye ederim sana. googleden arata bilirsin, ihtiyacın olan herşey imagelerde mevcut. tadını çıkar hızlı ve keyfli cihazının. saygılarımla
Selamlar Arkadaslar,
Bir cogunuzun tavsiyelerine uyarak, linux tabanli E2 Atemio Nemesis cihazi ismarladim. Yani, kendime yeni yil hediyesi yolladim.
Yillarin eskitemedigi emektar HUMAX´tan sonra, Edison Argus cihazini kullandim.
Uzun lafin kisasi, tas devri cihazlardan, yeni cihaza tipine gectim. Ammavelakin nereden baslayacagimi bilemiyorum. Harika bilgilerle dolu Forumunuzda bilgilere boguldum. 54 yasinda, Gümüshane dogumlu (sonrasinda Ankara, istanbul, Gölcük/izmit, Mugla`li olan, halen alAmanya`da yasayan) arkadasinizina, önemli sayfalarinizi veya link`leri önerebilirseniz, cok cok memnun olacagim.
Yalnizca okudugunuz icin bile simdiden tesekkür ederim.:jump::jump::jump:
hayırlı olsun,güzel cihaz uzun süre kullanıyorum.egami veya hdmu imagı tavsiye ederim sana. googleden arata bilirsin, ihtiyacın olan herşey imagelerde mevcut. tadını çıkar hızlı ve keyfli cihazının. saygılarımla
hayırlı olsun. bu egami ekibi tüm yazılımların kralıdır.
egami 7.1.4 kurun egami boot iyi çalışır usb yede bir sürü image kurabilirsiniz.
Merhabalar Casper02, Bora2004, aykutadar;
Cok cok tesekkür ederim aciklamalariniz icin....:ok::ok::ok:
Cihaza 292 € ödedim. Evde cikmak üzereydim ki, kargo paketi yetistirdi. Kuzu evde yatiyor, aksam hayirlisiyla elektrige baglayip, maharetlerini arastiracagim. Noel dolayisiyla 4 günlük tatildeyim...:banana::smilies39::banana: