Guzel gorunuyor, ellerinize saglik.
Linkleri bekliyoruz dort gozle...
N900q via TaPaTalk
Herkese selamlar bu seferde zero kullanan dostlara sürpriz olsun istedim modladigim arayüzlerle calismasiyla harika bir backup oldu.
Backupta neler yapildi gerekli pluginler eklendi gereksizler kaldirildi kanal listesi 4 uyduluk tuner yapilandirilmasi yapilmadi kendi sisteminize göre ayarlayin son updateler yapildi.3 tane arayüz modlandi Adokirmizifhd ConfluenceMaviHD ConfluencesiyahHD resimleri asagida görebilirsiniz
Türkce Dili Burdan yapabilirsiniz Menü Einstellungen Bedienung Oberfläche sonra systemsprache.
AdoKirmiziFHD Resimleri
ConfluenceSiyahHD
ConfluenceMaviHD
Düzenleyen AdrenalinNRW : 22-12-2015 at 02:09
Guzel gorunuyor, ellerinize saglik.
Linkleri bekliyoruz dort gozle...
N900q via TaPaTalk
Çok teşekkür ederiz, ZERO kullanıcılarını da sevindirdiniz. Sağolun. Linki bekliyoruz.
hello
turkeyforum :ok:
usta ben indirme linki goremedimmi acaba ??
Eline sağlık çok güzel görünüyor!
Ustam senin çalışmaların mükemmel oluyor. Skinleri inşallah ayrı olarak ta paylaşırsın. Dört gözle bekliyoruz. Ellerine sağlık.
Ustad şimdiden ellerine sağlık multiboot eklemek için bekliyoruz teşekkürler..
emeğine saygı
vu zero cihazda xbmc var mı
Link sunulmustur iyi veya kötü yorumlarinizi bekliyorum
emegine saglik dostum duo2 den biliyorum sahane goruntu kalitesi ve skin bir harika.
ellerine sağlık teşekkürler
Tekrar Teşekkürler üstadım. Multibut ile USB ye kurdum gayet güzel. Bir problem gözükmüyor. Sağolun.
ellerine sağlık üstad. çok iyi görünüyor.
Tekrar ellerinize saglik.
Cehaletimi mazur gorun lutfen, Almanca maalesef yok, dili Turkce ye nasil cevirecegim?...
N900q via TaPaTalk