bu konu hakkında konu açmak istedim digilan konusunda arada kaynamasın diye
1. digiland sisteminde 3 ana paket var giriş eğlence spor eğlence türksat üzerinden yayın alıyorsanız sistemde daha az kanal izliyorsunuz ve aynı parayı ödüyorsunuz mutlaka eutelsat önerilir
2. yeni paket sisteminde tüm ana paketler 1 yıl tahahütlü diyelim giriş yada eğlence paketi tahühütü verdiniz 1 yıl dediniz ki o ay derbi fazla yada lig sonu heyacanlı 1 aylık olarak spor eğlenceye geçiş yaparsanız bi daha alt pakete düşümiyorsunuz ve yaz aylarında 75 gün lig yok ve bi alt pakete düşmekte yok bu yeni paket sisteminde yeni paket sistemine ocak ve şubat aylarında tamamiyle geçiş yapılacak yaparken bunları göz önünde bulundurun
3. ayrıca bu digiland tanımlandığında digiweb ten üst pakete geçiş yada ek paket alamıyorsunuz bunun için müşteri hizmetleri aranması gerekiyor
Düzenleyen lewbjk : 19-12-2015 at 02:02
benimki engelli üyelik ve taahhütsüz bir sorun olacağını sanmıyorum istediğimiz zaman kapatırız istediğimiz zaman açarız
yazın giriş paketine düşürürler arkadaşlar. . . maçların olmadıgı haziran temmuz aylarında nıye fazla para verecek üyeler. . .
ben şanpiyonlar üyesi idim turksattan 59.99 veriyordum digi kolay kurulum yaptım eutelsattan alıyorum yayını digiyi aradım eutelsattan izlemiyorsun diyorlar bunlar möanyayakay dizi film hariç hepsi ok
digiland engelli paket üyelerinde taahut zaten yok,
ister 1. ay spor eğlence,
ister 1 .ay giriş,
şu paket sistemi çok büyütüldü,
isteyenin elinde geçmek,
1 .saatte gecersiniz,
adresi deyiştir
sonra ara digiland gecmek istiyorum deyin geciyorsunuz
kullandığım paket resmi
şimdi arayıp ocak 3. için spor eğlenceye iptal talebi verdim girişe geciyorum,
istediğim zaman digiland paketlerine tekrar geciş yapabiliyorum
sisteme bir kere tanımlanırsa digiland,
işlem tamamlanıyor,
adresinizi istediğiniz ilde gösterin önemli değil,
bu formda arkadaşlara elimden geldiğince yol göstermeye çalıştım,
digiturk için para önemli, paraya bakar,
siz yeterki verin............................
Düzenleyen Reco54 : 18-12-2015 at 23:39
anlamıyorum yada anlatamıyorum beni arayan bugün merkezden biriydi digiturk tarafından 20 dakka bi görüşmemiz oldu yeni paket sistemi bu şekil zaten müşteri paketini belirlesin 1 yıl boyunca devam etsin diye yapıldığını söyledi tekrar söylüyorum dizi çocuk spor extra yetişkin paketlerinde ekle çıkar yapılabilir ama ana paketlerde bi üst pakete geçtiğinizde tahahütünüz boyınc düşüm olmayacak ve yaz aylarında haliyle pket düşümü olamıyacağını söyledi ayrıca bu pakete sistemine geçişlerin ocak ve şubat ayalrında tamamiyle geçiliceğini söyledi ben engelli konusunda bilgi sahibi değilim
Ah nerede eski digiturk
2.maddeye dikkat
Ana konuda da yazdığım gibi sadece isim aldatması. Maç olmadığı zamanlarında parasını alıyorlar.digiland kandırmaca
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Düzenleyen aksneo : 19-12-2015 at 15:33