Aynen TürkVOD maalesef sorunlu youtube ve seyirTÜRK de sorun yok ipTV kullanmadığım için bilemiyorum.
Arkadaşlar merhaba benim cihazımda OpenATV 5.1 image var.. son yazılım güncelleme yaptıktan sonra mı oldu bilemiyorum.. turkvod da hiç bir şey izleyemiyorum.. bir şey açmak istediğimde ana ekranda daha önce ne varsa aynen çalışmaya devam ediyor.. istediğim filmi bulamadı mesajı da vermiyor.. sanki hiç bir işlem yapmamışım gibi oluyor.. herkeste böyle mi ? Hangi image da iptvler sorunsuz açılıyor ? teşekkürler
Düzenleyen musdata : 15-12-2015 at 14:10
Aynen TürkVOD maalesef sorunlu youtube ve seyirTÜRK de sorun yok ipTV kullanmadığım için bilemiyorum.
Sorun Türkvod tan kaynaklaniyor.Mutlaka düzelteceklerdir bekleyelim.
Slmlar,
Arkadaslar bendedr seyirturk calismiyor.en yeni versiyonu yükledim.film ve dizi portallarinin hicbiri acilmiyor
Saygilar
Bendeki Formuler cihazdada aynı durum var her ikisininde % 90'ı açılmıyor !
selam beyler sorununuz yeni imageden kaynaklaniyor cihaziniza eski image yükleyin
calisacaktir bende Gigablue Quad Plus en son güncelleme vardi calismiyordu bende
06.11.2015 yazilimini yükledim her sey tamam.
evet kesinlikle haklısın arkadaşım bende dün akşam vu se v2 de kullandığım opentav yi yazılımı otomatik update yaptırdım sorunlar oluşmaya başladı sizin bu yazıyı görünce 9 aralık yazılımın backup almıştım onu attım sorunlar kalktı bu son updateler de bir sorun oluşuyor vodlarda şuana hem seyirtürk hemde türkvod sorunsuzdur bilginize
Düzenleyen harkan : 15-12-2015 at 19:28
5-6 tane image demedim sorun hep ayni opendroid suan calisiyor oda sadece vk lar calisiyor bugun vk da acmiyor berbat ettiler turkvodu
TurkVOD un yeni versionu c****.. onu kurunuz..
Yenisinde hata var bende calismiyor..
bendede ayni sorun vardi bunu indir usr/lib/enigma2/python/plugins/Extensions/MediaPlayer icine at ve yeniden baslat
Düzenleyen incea : 20-12-2015 at 18:28
türkvod 5.8 çıktı şuan plugin stabil çalışıyor...
Yeni sürüm olan TürkVod 5.8 OE2.0 yükledim.. TürkVod u açtığımda herşey normal gibi ancak birşey izlemek istediğimde sol üst kenarda küçük ekranla izleniyor.. filmler tam ekran izlenmiyor.. çıkan sürümde sorun mu var ?
Teşekkürler.. Diğerini yükledim .. Birde skinle ilgiliymiş değiştirince düzeldi
Sent from my iPhone using Tapatalk
türkvod izleme sorunu yaşayanlar dikkat parserPYO dosyası değişmiştir o yüzden izleyemiyorsunuz onun için fxp ile bağlanıp dosyanın içindeki parserPYO ile yenisini değiştiriniz.aynı sorun bendede vardı yeni verilen dosya ile içindekini değiştirdim sorun düzeldi.
Dosyayi buraya sunabilirmisiniz mümkünse, saygilar.