Arkadaşlar forumda konuyla ilgili kimse yok galiba. Sinema Müdavimleri için kaçırılmayacak fırsat bu bence
Öncelikle site adresi :
Sınırsız film izleme
İstediğin sinema salonunda
1 bilete 1 bilet bedava gibi kampanyalar da dahil.
Aylık 59 TL.
Sinema fanatikleri için oldukça sıcak fırsat olduğunu düşünüyorum.
Zira bilet fiyatları aldı başını gitti.
Tüm Türkiye'de tüm sinemalarda geçerli. IMAX ve 3D'de geçerli Lütfen sinema listesi kontrol ediniz.
Şimdilik daveti sistemiyle çalışıyorlar. Davetiyeler web sitesinden talep edilebiliniyor.
Arkadaşlar forumda konuyla ilgili kimse yok galiba. Sinema Müdavimleri için kaçırılmayacak fırsat bu bence
Konuda belirtilen internet sitesine giriş yapın, orada Davetiye İste bölümünü göreceksiniz, o bölüme tıklayın, Linkedin ya da Facebook aracılığıyla davetiye istiyorsunuz. Davetiye kodu geldikten sonra siteye üye oluyorsunuz ve üyeliğiniz başladıktan sonra size özel Sinemia kartı gönderiyorlar. Aylık 59 TL karşılığında günde bir film olmak üzere, bir ayda toplam 30 filmi izleme şansınız oluyor.
sinemia kesinlikle yükselen trend
harika bir şeymiş arkadaşlar, pusul90 çok teşekkürler, aylık o kadar film seyrediyorum ki sinemada, müthiş bir şey olmuş, heleki yerli filmleri seçmeden tamamını izlerim sinemada böylesi iyi olacak
59tl 1 ay için geçerli dimi.
Lenovo S650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bakalım salı günü gelecek kart. Artık hafta içi oğlum hafta sonu kendim kullanırım.
Hayırlı olsun. Görüşlerinizi yazmayı unutmayın.
Galiba kart, cep telefonuna yüklü bir uygulama ile çalışıyormuş. Kart kullanımı esnasında, cep telefonuna yüklü bulunan uygulama ile GPS üzerinden konum tespiti yaıpılıp ödeme o şekilde sonuçlandırılıyormuş, yani kartı başkası kullanırken, kartın sahibinin cep telefonunun yanında olması gerekiyormuş. Konu hakkında bilginiz var mı?
Kart yüklemesi nasıl yapılıyor? 1 aylık süreniz bitince parası, kredi kartınızdan otomatik mi kesilecek yoksa siz üyelik bilgileriniz ile giriş yapıp 1 ay daha mı satın alacaksınız?
Valla kardesim kullaniyor. Ama bana dedigi yurt disina gidince sana veririm kullanirsin diyordu. Oyle bisey olsa dermi oyle bilmiyorum. Yedek bir telefonum var olmazsa ona yuklerim uygulamayi onunla kullanirim.
Sense Golly cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
6 ay evel başvurdum tenezül edip geri dönmediler :) aralık ocak şubat dönemi için iyi bir sistem. yazın aidat ödemeye değmez.
Onu bilemiyorum ama otomatik kesilecek diye birşey demiyor sitesinde. Otomatik kesilmesini istemiyorsanız sanal kart kullanabilirsiniz.
Düzenleyen kugu : 15-02-2016 at 11:45
Bu ürün 1 aylık, 3 aylık ve 6 aylık olmak üzere 3 farklı abonelik şekli vardır. 1 aylık olanı 79 TL, 3 aylık olanı 207 TL ve 6 aylık olanı 354 TL dir. Hangi pakete üye olursanız o miktar kredi kartından bloke ediliyor ve aylık taksitler olarak ekstrenize yansıyor.
davetiye geldi ama kararsızım.aslında bu yanında 1 kişi daha için geçerli olsaydı bişiye benzerdi gibime geliyor.
davetiye bana da geldi alıyım mı almayım mı kararsızım doğrusu...