:smiles34::smiles34::wave:
Arkadaşlar kendi kullandığım backup linki aşağıdadır.Ham image üzerine Tspanel-SubSupport-Media Portal-Türkvod*SeyirTürk-nStreamVod-DreamExplorer kurulmuştur.Eklentiler çalışmaktadır. Cccam 2.3.0 kuruludur. Kullanmak isteyen arkadaşlar ağ ayarlarını ve tuner ayarlarını kendilerine göre düzenlemelidir.
Düzenleyen ertan : 12-12-2015 at 11:29 Sebep: yeni link verme
:smiles34::smiles34::wave:
Eline sağlık kardeş.
Hocam çalışmıyor
zaten cıkısından beri calışmıyor sağ olsun ustalar ellerinden geleni yapıyorlar yinede tesekkürler:smiles34::smiles34::smiles34::smiles10 :
Ertan dost merhaba! Paylaştığınız imajeyi UNO multibootuna kurmak istedim.Mavi sularda beyaz kuğu gibi süzülen iki yelkenliyi görünce okadar çok sevindim ki anlatılmaz..İki kez denedim,ikisinde de boot logodan ileriye geçmedi.Son kez bir de kablo ile bağlanarak şansımı denemek istiyorum.İnşallah olur diyelim..Paylaşıma sunduğunuz için teşekkürlerimi sunarım.Ellerinize sağlık...:wave::wave:
Backup ın çalışmaması Kerne_cafe.oto.bin dosyasından kaynaklanıyor. Backup alma progrımının hatası. KERNEL 3.13.5 dosyasını ham imajdan çıkarıp vuplus/solo2 içine atarsanız kurulum gerçekleşecektir.Bu arada bu hatayı düzeltip tekrar link vermeye çalışacağım.
Link yenilenmiştir. Backup çalışmaktadır.(denedi). İmagı yükledikten sonra alacağınız backup ta muhtemelen çalışmayacaktır.Sebebi BH3.0.1 orjinal imagdaki backup programı hatalıdır.Bunu forumda daha öncede yazmıştım.
:ok::tflag::ok:sağolasın
Ertan dost merhaba! Sizi yeniden bir çalışmaya zorladık,zahmetin için çok çok teşekkürler..Benim köklü bir PC kullanım kültürüm yok.Verdiğiniz yeni rar..dosyasını üç ayrı tarayıcı ile indirdim,yine de açmayı başaramadım.Dünkü dosya benim alışık olduğum bir yöntemdi..Yeniliklere ayak uydurmam kolay olmuyor vesselam.Deneme şansım olmadı..Yine de çok sağol!..:wave::wave:
Ertan dost çok özür dilerim; dosyanın açılmama sorunu benim pc kaynaklıymış.Düzeltildi.Yeni bacup ta yüklendi,ama maalesef yine bootlogodan öteye geçmedi.Bir başka bacup paylaşımında görüşmek dileğimle..:wave::wave:
Selam Rselturk kardeş,neden açamadığını anlamadım.İsterseniz şunu deneyin: Elinizde mevcut kullandığınız bir imag2daki "kernel_cfe_auto. bin " dosyasını benim verdiğim ilk backuptaki "vuplus/solo2" klasörüne kopyalayıp yüklemeye deneyin.
teşekkürler
vay ertan abim ellerine sağlık backup işlerine girdiysen yandın senin işler kalır mükellefler de yandı :Ç..hayırlı olsun abi..
Sagol Apo, işler yanalı çok oldu,biliyorsunu emekliyiz.Bazı arkadaşlar backup istiyordu ama veren olmadı hadi ben vereyim bu sefer dedim.ama benimki kendi kullandığım ,herkese hitap etmeyebilir