Keskeeeeeeeee ama sanmiyorum kesin sözlesmeyi yenilemediler yada fesh etter
Az önce bir Alman forumunda okudum. ATV Avrupa kanallı 16. Aralık'dan itibaren Kabel Deutschland üzerinden kapanıyormuş. Acaba uydudan'da gidiyor mudur?
Keskeeeeeeeee ama sanmiyorum kesin sözlesmeyi yenilemediler yada fesh etter
Buradan. Yabancı kanallar Mediapool adlı şirketten yurt dışına geliyor. Listelerinde ATV Avrupa silinmiş.
Yani FOX un bir Avrupa kanalı gelmesi mümkün değil mi artık?
Geçmiş olsun yapılacak bişey yok.
Uydudan kapanacagini zannetmiyorum ( para yönünden) Avrupa sirketlerinden kazanclarindan vazgecmezler diye düşünüyorum. Öteki düsüncem ise Tek yayin (türk yayinini mesela) mi vermeyi düşünüyorlar acaba?
Düzenleyen Pitbull06 : 13-12-2015 at 00:36
Resimde de yaziyor Atv kendisi cikis vermis.. Allah allah hayirdir insallah
Atv Avrupa yayının uydudan çıkacağını sanmam, ama Avrupa'ya yönelik yayınların tamamının görüntü kaliteleri düşük. Biraz EuroD yayını iyi ama diğer kanalların Avrupa'ya yönelik kanallarının kaliteleri (SD Bazında) Türkiye'ye yönelik yayınlara göre daha düşük kalitede geliyor bana.
Böyle kanallara bakan da suc,silin gitsin euro kanallarini.TR yayin niye yapmiyorlar,yok bilmem yayin haklariymis yok suymus yok buymus,ya cebi az olan kanal bile (mesela Beyaz TV) avrupaya yayin yapiyor en son filmler vs vs vs,ama büyük cebi dolu kanallar daha cok doldurayim diye sizleri kandiriyorlar.Hersey sizin elinizde bakmayin aramayin,bakin ozaman nasil yayin yapiyorlar görürsünüz.Ama dedim ya hersey sizin elinizde,neyse fazla yazmayayim,konu sonra baska yöne gidecek,ha varmis ha yokmus bosverin,Türksat da daha ne iyi kanallar var...
Kanal Türk HD de vardı Avrupa'da. Beyaz TV HD gibi güzel filmler var. Ve Kanal Türk'de boks yayınları vardı. HD yayın ve şifresiz. Ayni leri RTL HD ve Sat.1 HD gibi kanallarda şifreliydi. TV8'de baya şampiyonlar ligi maçları vardı şifresiz.
Euro kanalları sadece Avrupa reklamları icin var. Yayın hakları filan değil.
Euro kanalların sadece Euro Star'ından görüntü kalitesi iyi. Diğerleri berbat.
Düzenleyen ProSieben : 13-12-2015 at 22:30
yerine atv tr gelsin.
Düzenleyen Murat04 : 13-12-2015 at 22:52
Alman forumundan birisi Mediapool üzerinden Mail almış. ATV Avrupa sadece uydudan yayın yapacakmış. Kablolu ve diğer yerlerden Avrupa'da kapanıcak.
Bu gece belli olur
Kabel Deutschland üzerinden yayın kesildi
Düzenleyen ProSieben : 16-12-2015 at 15:04
Unitymedia kabel yayinda devam ediyor.
Ve fiyatlari Kabel Deutschland/Vodafone'de ayni kaldi. Bakin ne kadar pahali:
Unitymedia kabel firmasinda bu kanallar 7.99 Euro olmasi lazim.Yeni yilda onlara da zam gelebilir demekki!
bugun dükkana bir teyze geldi elinde mektup ve okumami istedi..üzerinde de ATV nin kedi istegi ile c****ni yazmislar ve özür dilemisler...
yazik ya insanlar 3-4 kanal izlemek icin ayda 9,99 veriyorlar