Konu başlığı 4.3 yazılımı çıkmış gibi, dolayısıyla yanıltıcı olmuş. 4.3 yazılımı bugün çıkacağı duyurulmuştu zaten (gerek facebook'da gerekse gigablue forumda) bekleyip göreceğiz...
CI+ calismasi icin yeni OpenMips 4.3 imagede bir kac gün icinde cikacak
Düzenleyen largestto : 11-12-2015 at 12:21
Konu başlığı 4.3 yazılımı çıkmış gibi, dolayısıyla yanıltıcı olmuş. 4.3 yazılımı bugün çıkacağı duyurulmuştu zaten (gerek facebook'da gerekse gigablue forumda) bekleyip göreceğiz...
mail üzerinden yazışma yaptık demin cikmayacakmış kardesim daha sorun varmış kötü oldu
web sayfasinda 4.3 vardi sifrelemisler bir beta sürümünü bile indiremiyoruz
BU kaçıncı Cuma...Artık belli süre sonra albenisinide yitiriyor konu...Gigablue kendi kendini zor duruma düşürdü daha ortada olmayan birşey için kesin tarih vererek...Üstüne üstük çıkıp gecikme için ne bir özür dilediler nede kullanıcıları kale alıp bir bilgilendirme yapmadılar...Bu firma için çok büyük bir eksi oldu
her imagenin bir sıkıntısı mutlaka var ve o olmadı bu bu olmadı şu cihazları çürüğe ayırcaz bence 1 ay daha beklıyelım tek de iyi bişe olsun bizde bu sıkıntıdan kurtulalım saygılar herkeze
evet 4,3 cıktı hayırlı olsun
evet çıkmış hadi bakalım
bootloader ve yazılım yuklemesi 2 dk'mı almadı cok seri olmus bir degişiklik göremedim ama görüntü kalitesi artmış gibi geldi bana
açılış hızı artmış görüntü kalitesi yükselmiş mebootla yüklendiğinde ftp ile baglanılmıyor.
Yüklemeyi yaptım arkadaşlar boot süresi biraz daha kısalmış görüntü kalitesi Atv 5.1 gibi güzel olmuş kanal arası geçişler hızlanmış biraz daha
Görüntü kalitesi çok hoşuma gitti.
peki openatv opendroid bu imajlar usb ile atılmaya devammı edilecek yoksa onlarda pc den atılabilecekmi birileri lütfen aydınlatsın bizleri openmips mi mecbur yüklenecek yani
Düzenleyen largestto : 22-12-2015 at 21:44
Yenilikler :
openMips 4.3 BETA
BCM7356, BCM7358, BCM7362
- Kernel 4.0.1, OE-A 2.3, Gstreamer 0.1x, CIHelper integrated, Animation
BCM7356, BCM7362
- Bootvideo
BCM7356, BCM7358, BCM7362
- Bootloader (CFE) with rescue mode (It is NOT necessary to flash that CFE!)
Boot loaderder de iki dosya var steep1 ve steep2 bunlar sırasınla yükleyecez mi üstad
imajı yeni bootoader ile PC üzerinden yükledim 1 dakika bile sürmedi bu imajla tüm ci+modüller filbox ,dsmart dahil sorunsuz çalışmaktadır kalite olarakta openatv tadında