açılıyor polonya paketleri.. bence listeni komple sil. baştan tarama yap.
Arkadaşlar 4-5 ay server a ara vermiştim. O zaman açılan Nat.geo. wild hd ve Animal Planet HD şu an açılmıyor ya da ben frekanslarını kaybettim. 2 gündür lyngsatta frekans deneyip duruyorum.Yardımcı olabilirmisiniz
açılıyor polonya paketleri.. bence listeni komple sil. baştan tarama yap.
Düzenleyen ketoral : 10-12-2015 at 18:51
Sağolasın, cihazı başka yerde taratınca çıktı. Sonuç lnb eskimiş .
Daha önce varmıydı, emin değilim ushuaia kanalı sd olarak paylaşımla Orange paketi 12577 frekansında.
Düzenleyen blue mc : 16-02-2016 at 20:04
Vu+ mı kullanıyorsunuz hocam ?
[QUOTE=digi05;9257512]Üstad uzun zamandır USHUAIA TV sd olarak hotbird uydusu orange paketinde yayında ve paylaşımla açık[/
Hangi tür paylaşım dostum.Bende serverle açılmıyor bu kanal.
Düzenleyen CUMHUR45 : 17-02-2016 at 12:09
Hepsi dijitalden server kampanyalı cihaz aldım en çok orange paketi için ilk defa heves edip bulaştım bu işe ama maalesef orange açık değil.Aynı yerden server alıp açık olan var mı? Bu paketi nasıl açabilirim yardımcı olursanız sevinirim yeni yeni bulaşıyorum server işine, pek bir bilgim yok şuan ne yapabileceğim hakkında. Maalesef Astra kullanamıyorum merkezi sistem var.
Düzenleyen fatal05 : 18-02-2016 at 18:35
Sayın fatal05 merhaba.sizin cihazınız ne marka,çünkü çoğu cihazda free server ile bahsettiğiniz kanallar açılmakta.ayrıca hepsi dijitali arayın eğer verdikleri serverin süresi bitmediyse düzeltirler.iyi günler.
Selam,
Hem Hotbird hem de Astra açık.
İyi Günler.
arkadaşım bu skinin ismini alabilirmiyim birde giga quad plusa olurmu teşekkürler
Selam,
Black Hole 3.0.1 F default skin. Ancak Black Hole apps'dan indirilebiliyor.
İyi Akşamlar.
Düzenleyen m35istan : 19-02-2016 at 18:25
Merhaba, neta mini cihaz.İlk gün sadece Equida Live ve I Tele açıldı paketteki diğerleri açılmadı sonra bunlar da açılmaz oldu.Şimdi konuyu okuyup cevap yazarken Equida live a baktım biraz bekledikten sonra açıldı birden ama 5 10 saniye gitti açılmıyor tekrar. Yeni cihaz 1 hafta anca oldu 6 ay server hediyeli.
Bende hd nin serveri var orange bende açik hatta wicardla serversizde açık.
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi