Bence sıfır cihaz alın. 4k cihazlar için biraz daha zaman var. Sıfır aldığınız cihazı ilerde satıp, 4k cihaz da alabilrsiniz. Hem enigma2 tecrübeniz olmuş olur, hem de 4k cihazlar ucuzladığı için çok zarar etmemiş olursunuz. Karar sizin.
Enigma 2 kullanmaya karar verdim. Arkadaşlar bütçem kısıtlı. Birkaç yerde var. 3-4 senelik Vu+ duo cihaz alınır mı? İşlemci düşük kalır mı? PIP HD lerde desteklemiyor sanırım. Ya da biraz daha zorlayıp sıfır GIGABLUE X1 yada daha da zorlayıp sıfır X3 mü alsam. Bir de yakında 4k geliyorken HD ye bu kadar yatırım mantıklı olur mu sizce? Lütfen beni bu konuda aydınlatır mısınız?
Bence sıfır cihaz alın. 4k cihazlar için biraz daha zaman var. Sıfır aldığınız cihazı ilerde satıp, 4k cihaz da alabilrsiniz. Hem enigma2 tecrübeniz olmuş olur, hem de 4k cihazlar ucuzladığı için çok zarar etmemiş olursunuz. Karar sizin.
Bence de sıfır cihaz alın. Zaten bütçeniz kısıtlıysa 4K düşünmeyin şimdilik. Çünkü 4K cihazlar 1.500₺ den aşağı değil.
4K uydu alıcıları 1.500₺ den az değildir demek istedim. Yeni çıkacak Gigablue 4K'yı hesaba katarak.