.....
.....
Düzenleyen risette : 08-12-2015 at 20:41
.....
Düzenleyen risette : 08-12-2015 at 20:42
Yukarıdaki fiyatlar yanlış...
General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeniyıl 8gb ve yeniyıl 10gb tarifeleri bugün itibariyle AVEA PRIME tarifelerine girmiş. Yani bu iki tarife üst grup tarife olMuş. Avea prime ın tüm ayrıcalıklarından yararlanacklar 0555 857 0 857 musteri hizmetleri numarasi olmuş. Hayırlı 0lsun
Fiyatlandırma bu şekilde Hocam.
Eski müşteriye 28 tl altında tarife yok. Yenilere veya numara nakillerine var. Yani eskilere kazık devam.
Fiyatlandırma değişmiş @bilica . Avea faturalı hatlardan geçenlere benim yazdığım fiyatlar gecerliymis. Yeni fiyatlar avea faturasız ve diğer operatörlerden numara taşıma ile geçenlere ozel fiyatlar
*Yeniyıl 8gb tarifesine geçmistim gece hafta dün aradılar avea prime a hoşgeldiniz Avea prime ayricaliklarindan yaralanacakainiz dediler. Hosbulduk ama bi onerim var dedim Turkcell ve Vodafone da olduğu gibi bir SINEMA kampanyası yapın dedim. Avea kullanicilari da sinemaya 1 alana 1 bedava ile gitsin1 dedim.
Fiyatlar tekrar değişmiş
Bu tarifelere geçiş için son tarih 31 aralık mı yoksa 2016 sonrasında da devam edecek mi? avea sitesinde bi tarih göremedim ben bu tariflerle ilgili.
Ayrıca 4,5G hizmete açıldığında kotalarda sanırsam belli bir artış olacak. Gecenlerde turkcell genel müdür yardımcısı mı neydi biri fiyatlar aynı kalacak ama kotalarda muhtemel artış olacak demişti.
Edit:
Düzenleyen premiere : 01-02-2016 at 16:06
Arkadaşlar ben yeni Türk Telekoma geçtim ama hattımda hala telefon tepesinde Avea yazıyor Telekom yazması gerekmez mi?
Telefonu kapatıp açınca düzeliyormuş.