çanağınız iyi ise 4,8 sirius, 07 eutelsat digiturk uydusu ve 9 dereceyi alabilirsiniz.
mrb arkadaslar guc belada olsa thor uydusunu ayarladım 10 numara bı uydu spor severler için tavsiye ederim astra ve hotbirtteki sporlar bunun yanında hikaye neyse konumuza gelelım thor merkeze hangi uyduyu ayarlaya bılırım elımde 3 lu multifeed ve lnb var degerlendırmek ıstıyorum
çanağınız iyi ise 4,8 sirius, 07 eutelsat digiturk uydusu ve 9 dereceyi alabilirsiniz.
merkez hotbird olan 1.5 m lik çanağa thor uydusunu aparatla ekleyebilirmiyim arkadaşlar.
4,8 Sirius, ihmal etme Thor ayarında bu uydu.
bende dt çanağı var bursa da bir türlü bulmadım aslında çanak çapı 65 cm falan bundan mı acaba. sorun çanak çapı mı ?
thor merkez olunca 5-7-9 diğer tarafta 4-- dereceyi izlersin..
Merhaba arkadaşlar; Bende hotbird merkezli çanağa thor güç bele kurdum.Yaklaşık 300 kanal buldum.Digisporlar var maç yayınlayan başka göremedim.Varsa bilgi verebilirmisiniz.Birde 4,8 Sirius ta premier league 1-2 kanalları paylaşımla açılıyor mu? Yani futbol yayını yapan ve paylaşımla açılan hd yayın varsa 4,8 sirius ayarlamaya çalışım.Bilgilendirecek arkadaşlara teşekkürler.
arkadaslar bende thor uydusu ayarlı.dıgıturk uydusunu aparatla nasıl ayarlarım.antenın onunden bakınca sagamı solamı dıgıyı baglamam lazım.abonelıgım var lıg tv için
merkezde thor uydusu varsa uydynun önüden bakınca thor lnb sinin soluna koymanız gerekiyor.Digitürk 7 derece doğuda yer alıyor ve thora göre birazcık aşağıda kalıyor.
aparatla baya bı ugrastım ama olmadı.arasında yaklasık kac cm aralık var acaba.lnb ler arası
................
Düzenleyen MusTaFada : 22-12-2015 at 16:43