5 çanak 12 uydu iyi güzelde çanak sayısı sanki biraz fazla :)
Arkadaşlar fotoları burada paylaşıyorum. Birçok açıdan çektim ki net görünsün. Fotolara numara vereceğim. Merak edenler olursa foto numarasına göre açıklama yaparım. Saygılar.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
ve son: diseqc de yer kalmadı...
:ok:
5 çanak 12 uydu iyi güzelde çanak sayısı sanki biraz fazla :)
12 adet uydu ayarlamış,ama bunların sadece 8 adedini izleyebiliyorsunuz anladığım kadarıyla...Neden 16 girişli olanlarından kullanmadınız...
edt. edit. edit.
Düzenleyen akcakoylu : 06-12-2015 at 18:55
tebrikler arkadaş.
Düzenleyen akcakoylu : 06-12-2015 at 18:56
2 çanak 10 lnb 11 uydu bendede.
bende 1 anten 14 uydu :) T90 = 14 çanak gücü :)
3 çanak 9 uydu hedefim 12ye çıkarmak
Sayin maske77 yeni bir sey degil 2012 yilinda haziraninda kurmus ve fotografini forumda paylasmistim. aslinda ayni antene yeni lnb ekleyerek sayiyi artirma sansim var tabi bir seyi unutmamak lazim benim sansim avrupada olmak ve uydular bana yakin türkiyede biraz zor hatda imkansiz.
Görüntü kirliliğinden başka birşey değil. Bende 1 çanak (motorlu) 53 uydu.
üstad kesinlikle tavsiye ederim heleki yer sıkıntınız varsa hiç düşünmeyin alın derim,
hatta forumda T90 a 17 uydu sıgdıranlar var ama ben cok ugrasmadım ,
en populer uyduları zaten alıyorum çokta kasmaya gerek yok 14 uydu ideal,
kurulum ilk basta zor gibi gelebilir fakat antenin matematiğini çözdüğün zaman çok zevkli ayar yapması :)
bende motorluda var üstad fakat sabit anten de olmaz sa olmaz çok canak'a gerek yok T90 ile tüm uyduları izliyorum sinyal seviyeleride yüksek motorlu anten suan 28 de sabit duruyor ara ara nilesat'a ceviriyorum aslında hepsinin güzel tarafi var bende her ikiside var sanslı gruptanım :)