-
New Member
D Smart tivibu hangisi iyi
Merhaba arkadaşlar iki platform arasında görüntü kalitesi ve içerik olarak hangisi iyi?
-
Average Member
tivibu elimde yok
ama sunu söyleyebilirimki Dsmart hd kanalar yayın olarak cok kaliteli görüntü çözünürlüğü veriyorlar elimde fil box var onunla karşılaştırınca Dsmart çok ama çok önde...
-
Member
Tabiki d smart ayrıca digiturk ten görüntü kalitesi olarak d smart daha iyi
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Senior Member
Tivibuyu Internet alt yapısıyla alacaksanız tivibu derim. Ama uydu hizmetine abone olacaksanız kesinlikle tivibu uyduyu tavsiye etmem. (ben sırf futbol için uydu hizmetini aldım) sonuçta internet alt yapısıysa tivibu uydu alt yapısıysa d'smart
ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Senior Member
tivibu uydu kanal olarak çok yetersiz bence özellikle belgesel kanalları bakımından görüntü kalitesi tatmin edici dsmartı aratmaz bende hem dsmart hemde tivibu aboneliği mevcut yılbaşından sonra dsmartı iptal edip etmiyeceğime karar vericem tivibuyu hergün iptal etmek aklımdan geçiyor açıkcası
-
Advanced Member
Kanal kalitesi ve ucuz fiyat olarak D-Smart.
-
New Member
Sinema kanalları tivibu daha iyi geldi ondan dedim. Kullanırsam cihaz alacağım internetten değil D Smart müşteri hizmetleri ayrılmayın görüntü kalitesi olsun hd kanal olsun bizden iyisi yok dedi karşılaştırın dedi aklım karıştı
-
Senior Member
2016 yı beklemek en iyisi hatta aralık ortasıda olabilir bilindiği üzere nat geo lar d's ta öyle gelmişti.bakalım bu ay her 2 platforma hangi kanallar eklenecek..
-
Gönderme Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konuda cevap yazamazsınız
- Eklenti yapamazsınız
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
-
- BB Kodları Açık
- Smiley'ler Açık
- Resim Kodları Açık
- Video Kodları Açık
- HTML Kodları Kapalı