Evet türkçe dil seçeneği var.
Bu kanal türkçemi arkadaşlar bu uyduda fly satta tur yazıyor ama bu uyduya geçmek istiyorum.
Düzenleyen emrahim54 : 30-11-2015 at 17:02
Evet türkçe dil seçeneği var.
Teşekkür ederim sanırım platfomlardaki çogu kanal thorn üzerinde o yüzden türkçe seçeneği var bunun gibi başka ne kanalları var thorn uydusuna geçmek istiyorum.
Discovery HD Showcase , Animal Planet HD, ID Xtra Europe HD, DTX (Discovery Turbo Xtra Sanırım), Science Europe HD kanallarının hepsinde türkçe dil var ama bu kanallar powervu şifreli cihazınız nedir izleyebilirmisiniz bilmiyorum. Bunun dışında paylaşımla açılan BBC Earth HD ile HISTORY HD kanallarıda Thor uydusundan türkçe izlenebiliyor.
Cihazım vu+solo sanırım povervu bunda yok
Ben tv kartı ile bilgisayar üzerinden izlediğim için cihazla ilgili bilgim yok malesef.
Konu ile ilgili mesajlar burda
dreambox hd se acik
Arkadaşlar discovery paketinde sorun yaşayan var mı. Bende hepsi iyi durumda sinyal seviyesi ancak discovery paketi 12303v27500de sinyal yok. Aynı programi yaşayan var mi?
Selam,
İstanbul'da 7 East Merkezli 90 cm lik çanak ile aparat ile alınan sinyal de sorun yok.
İyi Günler.
İlgili tp de sorun yok arkadaşlar, anten ayarlarınızı ve ekipmanınız kontrol etmenizi öneririm. 7/9E odaklı Sab97 ile şuan sinyal %81. (DM sinyal barına göre)
(Bu arada bu tp de kırılma başlangıç seviyesi, diğer tp ler kadar düşük değil)
Düzenleyen alimaka : 01-05-2016 at 15:48
Arkadaşlar,
Nihaypet Disvocery kanallarının bulunduğu tp yi ayarladım.
Ancak bu uydudaki de dahi diğer powervu kanallarını açmasına rağmen sadece Discovery ve Animal planet hd kanallarını açmıyor
Neden olabilir sizce
Arkadaşlar,
Nihaypet Disvocery kanallarının bulunduğu tp yi ayarladım.
Ancak bu uydudaki de dahi diğer powervu kanallarını açmasına rağmen sadece Discovery ve Animal planet hd kanallarını açmıyor
Neden olabilir sizce