ben de bu cihazı takip ediyorum..
Beklediğimden iyi çıktı. Gayet memnunum hızlı bir telefon. Ram 1.5 GB. İlk bakışta az gibi ama donma kasma gibi sorunlar yaşamıyorum. İşlemci 1.4. Dokunmatiği gayet iyi ve fotoğraf kalitesi de bekleneni veriyor. Önde flash desteği de var. Şarji da çok uzun gidiyor. Konuşma, mesaj ve internet trafiğim yoğun ama 3-4 günde bir takıyorum şarja. 16GB entegre hafızası var. 32GB 80 MB/sn Samsung micro SD bellek taktım.
Ben 1.000 TL. ödedim ama daha uygun fiyatlara da alınabiliyor. İndirim kupon vs. ile 880 TL ye alan var.
Tavsiye ederim.
Özet Bilgi:
İşletim Sistemi: Android 5.1.1 (Lolipop)
İşlemci:1.5 Ghz'lık 8 çekirdekli Samsung Exynos 7580
RAM Kapasitesi: 1,5 GB RAM
13 megapiksel arka kamerası ve f/1.9 lens
5 megapiksel ön kamerası
Entegre Flaş: Var
Pil Gücü: 3000 mAh Li-Ion
WiFi: 802.11 b/g/n
Şebeke: 850/900/1800/1900
Mobil Bağlantı Hızı: 4.5G
TV Özelliği: 3G Mobil TV
4G Desteği: Var
Ekran Çözünürlüğü: 1280 x 720 Pixsel
Ekran Boyutu: 5,5"
Ekran Tipi: Süper AMOLED
Hafıza Kartı Desteği: Max 128GB Micro SD
Ağırlık: 171 Gr
Düzenleyen erd_eru : 30-11-2015 at 00:57 Sebep: imlâ-ek bilgi
ben de bu cihazı takip ediyorum..
3-4 gün eminmisiniz. Datanız açık haldemi 3-4 gün gidiyor.
3000 Mah bir bataryanın günlük normal kullanımda 3-4 gün gitmesi çok çok zor. Bir günü anca çıkarır yazılan kullanım durumlarında. Bilemedin hadi 1,5 gün olsun. O da belki. Üstelik samsungun stock yazılımı telefonu yoran bir yapısı ve romla gelen bir sürü gereksiz uygulamaların arka planda çalıştığınıda unutmayalım.
Custom rom atılırsa ve işlemcinin overlock edilip bazı çekirdeklerin devre dışı bırakılması ile belki 1,5 gün yakalanabilir.
Tapatalk
telefonunuz hayırlı olsun..
benım hemen hemen kullanmadığım androıd cıhaz kalmadı 1gun bıle sarjı dayandığını hatırlamıyorum tabı sureklı data acık ve nete gırıyorum ama hıc durmadan degıl tabıkı 1 gun zor çıkarttı tum telefonlar hatta bazılarını günde 2 defa 3 defa sarja takmıslıgım var
en uzun sarjı gıden telefon kullandıklarım arasında nokıa lumıa 1320 onuda hemen hemem günlük sarja takıyorum ama nette fılan fazla takılmazsam data ve wıfıyı kapatırsam 2 gunu rahat goturuyor.
egerkı kullandığınız telefonun sarjı 3 4 gun gıdıyorsa cok ıyı gıdıyormus.
bu telefondan bizde aldık arkadaş için gerçektende mükemmel şarjı çok iyi gidiyor s4 karşılaştırmasına göre ve özellikleri de çok iyi keşke kızılöteside olsaydı
Note5 wifi skype ve whatsupğ sürekli açık 2 gün tam tamına gidiyor
Migrosta su an 749 tl 1099 tl den dusmus money kart lazim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Telefonu aldığım haliyle özel bir ayar yapmadan kullanıyorum.
Dün sabah 9.00 da şarj ettim. An itibarıyla %50 şarj görünüyor.
Bu telefonun şary bataryası ile ilgili birçok forumda yazılıp çizilenleri incelemenizi tavsiye ederim.
Alıp denerseniz siz de görürsünüz. Sık oyun oynayanlar bile 1 günde bitiremediklerini söylüyorlar.
Benim oyunlarla işim yok. İşin o kısmını bilmiyorum.:)
Siz de batarya konusunda izlenimlerinizi yazın lütfen.
Teşekkürler Adem kardeş. Ben android tel. kullanmadım daha önce. Dediğin gibi bu tel.ların en şikayet edilen yönü şarjın az gitmesi.
Önce LG serilerinden alacaktım. Ama G3 ün kasa açıklığı, G4 ün çabuk şarj tüketmesi başta olmak üzere bir sürü sorun olduğunu okudum. Aslında Samsung da almayacaktım T24'ün söylediği sebeplerden dolayı ama bu telefon ve bunun bir alt serisi J5 ile ilgili yazılanlar ilgimi çekti. Gidip satılan yerlerden defalarca inceledim.
Önce gençlerden birine J5 aldım. Onlar suyunu çıkarana kadar kullanır bilirsin. 1 ay boyunca kullanıldı. Genel olarak memnun kalınca özellikle de şarj konusunda bayağı iyiymiş denince J7 yi de kendime aldım. Yaklaşık 20 gün oldu. Üstünde gelenlere ilaveten birçok program da kurdum. Ha bir de OTG yi desteklediğini söyleyeyim.
j5 1,5 aydır j7 de 20 gündür kullanımda. Bizler memnunuz, özellikle de bayarya dayanıklılığından ve değiştirilebilir olmasından.
Fiyatı ve özellikleriyle tam bir f/p cihazı. O nedenle tavsiye ediyorum.
Böyle bir süre görmedim.
Tasarruf modundayım, wifi açık neredeyse 6,5 gün oldu hala %13 pil var.
Eski konuyu hortlattık ama bende orjinal j7 aldım.n11.comdan.Telefon her yönüyle çok iyi ama tek sıkıntım zil sesi çok az çıkıyor bunu kodla yada başka bir şeyle sesini yükseltebilirmiyiz var mı böyle bir yöntem.
Google Store da ücretsiz "En popüler Zil Sesleri" diye bir program var.
İndirip kurun. Yüksek sesli seçenekler var. Ayrıca telefonun solundaki tuşla sesi sonuna kadar açabilirsiniz.
benim önerim j7 yerine a5 yada a7 2016 serisi olurdu ama fiyat biraz yüksek tabi, güle güle kullan
Hocam alalı 8 aydan fazla oldu. 32 GB lik hafıza kartı taktım. Fotoğraf, film, internet ve çeşitli uygulamalı iyi çalışıyor. Çok memnunum.
Bu telefon epey tuttu. Oyunla işim olmaz ama telefonların yoğun konuşulduğu forumlarda oynayanlar da memnun olduklarını söylüyorlar.
bende bugün bir tane daha sipariş verdim hakikaten çok güzel bir telefon donma kasma yok ısınma hiç yok nerdeyse ayrıca android 6 da yakın zamanda gelecekmiş az kaldı
telefon kötü değil ama ram 1.5 zamanla az geliyor
pil durumu kaç gün gidiyor acaba?