Menü >VTI >Setup-System >00 (Alttan 5.satır) yapıldığında "güncelleme var,uyarısı yapmaz!..
vu uno cihazda online güncellemeleri nasıl iptal ediyoruz.
Menü >VTI >Setup-System >00 (Alttan 5.satır) yapıldığında "güncelleme var,uyarısı yapmaz!..
Teşekkürler. Hocam
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gürkan dost merhaba!..Bu bacupu senin hazırladığına inanmıyorum.
Neden mi? a)Verilen haliyle imaje güncel değil:D Smart radyo kanallarını açmıyordu.Ancak yeni güncelleme yapıldıktan sonra radyolar aktif hale geldi.
b) Kanal listesi güncel değildi:Kayacan dost bile bunun üzerine iki yeni setting daha paylaştı..c) Sanırım "Gürkan Oğuz bacup vermiyor" baskısından kurtulmak için çalakalem yapılmış bir bacup gibi geldi..
"Beğenmeyen kullanmasın!" deme, bizleri iyi ve güzel şeylere sizler alıştırdınız.Bunları ancak ve ancak benim gibi acemiler yapar..
Dost,bütün bunlar şakaydı.Seni biraz konuşturmak,üzerindeki stresin atılmasını sağlamaktı.Sen yanımızda ol yeter.Bacup işin bahanesi.Özledim,sevgiler,saygılar..:wave::wave::w ave:
Niye die sormuyorsun :) güncellesem yer kalmıyor cihazda mboot olarak olsa herşey oluyor biliyorsun. Liste deyince evet haklısın son liste yeri e eski ile karışmış. Ve zaten herkezde kenfine hss liste oluyor. Az sabır çok güzel bi backup yapacam ama kesinlikle mboot üzerine kurulması gerekecek diyim şimdiden. Blh. Ve open hazırlığı yspıcam.
Ben nie soruyorum online günncellemesini bu yüzden. Sadece son bir güncelleme hakkın oluyor onuda yaptım ve güncellemeyi kapattım olay bu :)
Oh be!..İşte bu kadar.. Satmışım anasını dünyanın deyip günü biraz da gırgıra alacaksın.Sitres ömrü törpülüyor dostum.Üstelik eline de bir şey geçmiyor..:wave::wave:
Gürkan Bey; Hazırlayacağınız backupu bayram gününü bekleyen çocuklar kadar sabırsızlıkla bekliyoruz. Naçizane bir isteğim olacak. Backup hazırlarsanız eklentilerde ''Plugin sort'' Eklentisi de olsa iyi olur. (Eklentilerdeki sıralamayı değiştirmek için) Şimdiye kadar birçok backupta indirdiğim hiç bir plugin sort'u çalıştıramadım. Kolay gelsin.
Biraz vaktiniz varsa 1-2 güne kadar foruma vti 9.0.1 backup vereceğim onuda kullanabilirsiniz.
SM-G710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bestboy ustat; eklentilere girdikten sonra sadece kırmızı tuşla eklentileri yönet seçeneği mevcuttur. Bunun dışında yeşil, sarı yada mavi tuş çalışmıyor. Benim istediğim özellik şu: eklentilerde örneğin 15 eklenti mevcut. Çok sık kullandığım herhangi bir eklenti 14. veya 15. sırada yer alıyor. Fakat ben bu eklentiyi 1. sıraya getirip yerleştirmek istiyorum. Yani eklentilerin sıralamasını yapmak istiyorum. Örneğin Ana menü (Main menü) deki başlıkların sıralamasını değiştirmek için Sort menü eklentisi var. Bu eklentiyi eklenrileri yönet veya addons'tan indirip çalıştırabiliyorum. Fakat Plugin sort eklentisi indirilemiyor. Backup çalışman için de şimdiden teşekkürler. Bekliyoruz.
Yapmak istediğinizi anladım. Dedigim gibi 1-2 gün sabır vereceğim backupta bahsettiğiniz özellik yerleşik olarak gelecek
SM-G710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi