-
Senior Member
vti_9.0.0_backup-image_uno_by.gurkanoguz
vti_9.0.0_backup-image_uno_2015-11-29_14-39-51
tüm eklentiler ok. cihazın flas kısmına usb ile yükleyebilirsiniz.
-
Advanced Member
Uzun bir aradan sonra Forum-UNO'ya dönüş yaptın.Ama dağarcığın boş değilmiş.Bizleri sevindirdin..Bizde bir söz var:"Uzaktan gelenin eline bakılır!.."diye.Meğer dostun eli de dağarcığı da doluymuş.Sevinç yaşatanların sevinci de çok olsun.Elllerine sağlık dost..Ama bu pirinç çok taşlı haberin olsun!..İşin acı yönü bizim bölümde imeceye katılacak dost ta yok..Neyse ben ağzımı yine hayırlara açayım..Sevgiler,saygılar!..:wave::wave::smilies38 :
-
Average Member
Backup için teşekkürler. Ellerine emeklerine sağlık sağol, varol. Bizi zaman zaman hatırlayan bir sen varsın.
-
Adviser
Hayırlı olsun kullanıcılara eline sağlık gurkan.
-
Senior Member
Hepinizi seviyorum elimden ve vaktimden kalan olduktan sonra ben hep unoculara backup sunacam
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Member
Verdiğin emek ve harcadığın zaman için teşekkür ederim Gürkan bey
-
Member
Ellerine sağlık,teşekürler
-
Advanced Member
Eline saglik vu firmasi sizin kadar destek olmuyor history ses okayini 1 seneden beri cözmedi
-
Senior Member
:) 😇 bu backupla uğraşamadım fazla ama diğerleri ile çok uğraşacam bu hafta sonu inşallah.
-
Member
Heycanla bekliyoruz.Cccamlı,Btkcamlı,Mgcamlı ve Oscamlı olsun.Teşekürler
-
Member
sayın hocam backup da ortak arayüz ataması yok nasıl kurabilirim saygılar
-
sayın gurkanoguz emekleriniz için teşekkürler. kanal ayarları ve diğer ayarlar için dreamboxedit ve dcc-e2 programı ile bağlantı kuramıyorum. kul.adı root ve şifre dreambox. şifrede mi yanlışlık var. başka program mı kullanmalıyım.
tşk.
-
Senior Member
root dreambox son dream edit indir dene ve ıp adresi değiştirdin mi benimki kendime göre idi yanılmıyorsam.
-
Advanced Member
Aaa!..Gürkan burdaymış vallahi...Uzun ara görünmeyice ben de sandım ki,Gürkan yine elleri dolu dolu dönecek.Bir aydan fazla süren yoğun çalışmanın stresini de burada atacak..Kim bilir belkide öyledir...:smiles34::)
-

Orijinal Mesaj Sahibi
gurkanoguz
Biss ler çalışırmı bunda hocam
-
Senior Member

Orijinal Mesaj Sahibi
gurkanoguz
sayın gürkanoğuz backup güzel sağolun.ip nosunu internet expolere yazınca cihaza bağlanmıyor.hangi eklentiyi kurmam gerek.dreamboxEDIT ve FileZilla ile bağlanıyor.
-
Senior Member
internet tarayıcına cihazın ipnosunu yazınca openwebif açılmıyor,hangi eklentiyi kurmam gerek.
-
Advanced Member
Openwebif ayarlarını bu şekilde yap.
Düzenleyen CONKER : 24-03-2016 at 10:42
-
Senior Member
-
Gönderme Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konuda cevap yazamazsınız
- Eklenti yapamazsınız
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz