bu bin kişiye uygulamayı paralı yapınca bedava kullanmayı sunacakmısın?yoksa kobay olarak mı kalacaklar :)
Rehberinizde olmayan bilinmeyen bir mobil numaradan aranıyorken ( Telefon çalıyorken ),
eğer arayan kişinin bir Whatsapp hesabı var ve profil fotoğrafı gizlilik ayarı herkese açık ise,
profil fotoğrafını telefon ekranında göstermeye yarıyor.
Uygulamamı yükleyerek deneyimlerinizi, öneri ve yorumlarınızı paylaşmanızı rica ediyorum.
Düzenleyen pluton : 20-12-2015 at 16:48
bu bin kişiye uygulamayı paralı yapınca bedava kullanmayı sunacakmısın?yoksa kobay olarak mı kalacaklar :)
Uygulamam 1.7.3 versiyonu ile googleplayden indirilebilir.
Versiyon 1.7.6 dan itibaren arayan kişinin profil resmi altında var ise durum mesajı görüntüleniyor, üstelik emojiler de dahil :ok:
Peki neden bu programı indirmek için benim telefonumdaki bilgilere uzantı istiyorsunuz şartmı?
Google play deki çogu uygulama böyle saçma istekleri var diye indirmiyorum.
Kime ne benim özelim olan resimlerimden kişi listemden vs.
Düzenleyen Mete Han : 20-12-2015 at 18:26
Benim uygulamanın googleplaydeki diğer uygulamalardan en önemli farkı sizin telefon rehberinizi veya kayıtlı profil resimlerinizi paylaşmıyor.
Sadece rehberinizde kayıtlı olmayan bir kişi tarafından arandığınızda çalışıyor ve arayan kişinin eğer bir whatsapp hesabı var ise ve profil resmi gizlilik ayarı herkese açık ise profil resmini ve durum mesajını size göstermeye yarıyor.
Arayan kişinin rehberinizde olup olmadığını anlamak için rehberinizi okuma izni istiyor.
Telefon çalıyorken siz onay vermez iseniz arayan kişinin profil resmini getirmiyor.
Uygulamamı deneyip yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim.
Uygulama izinleri proğramınızla ilgili değil.
Ne işiniz var medyalarımda.
Asla bu tür bilgi hırsızı proğramları kurmam.
Düzenleyen sclsda : 20-12-2015 at 22:51
Uygulama rehberinizde olmayan bir kişinin yaptığı arama sırasında arayan kişiye ait profil resmini göstermekte ve daha sonra son arayanları görebilmeniz veya geri arayabilmeniz için uygulamaya ait resim klasörüne eklemektedir. Medya izni bunun için gerekmektedir. Size ait herhangi bir medya içeriğini almamaktadır.
Google play uygulama politikalarına göre kullanıcıdan izin almadan herhangi bir kişisel bilgiyi almak ve başka bir yere göndermek mümkün değildir.
malesef kim arıyor? durdu hatası veriyor
Versiyon 1.7.7 yüklü ise ve bu sorun meydana geldiyse hata bildirimi yaparsanız sorunu çözmeye çalışırım. Teşekkür ederim.
güzel uygulama eline sağlık
Versiyon 1.8.1 ile birlikte uygulamama manuel arama özelliği ekledim.
Artık tanımadığınız mobil numarayı rehberinize eklemeden, eğer Whatsapp hesabı var ve profil resmi/durum mesajını gizlilik ayarı herkese açık ise görebileceksiniz.
Rehberinizde kayıtlı olmayan bir mobil numaranın whatsapp profil resmini görebilmek için :
Arayan mobil numarayı örneğin xxx olarak rehberinize eklemeniz,
Whatsapp uygulamasını aç >>>Kişiler sekmesini seç >>> sağ üstteki ayarlardan Yenile yapmanız
Kişiler listeniz güncellendikten sonra xxx olarak kaydettiğiniz kişiyi listede bularak üzerine tıkladıktan sonra açılan sayfada en üst solda yer alan küçük yuvarlak profil resmine tıklamanız gereklidir.
Bütün bunları her bilinmeyen mobil numara için yapmak oldukça zahmetli olmakta.
Benim yapmış olduğum bu android uygulamanın anasayfasında en altta bulunan manuel arama düğmesine tıkladıktan sonra gelen ekrandaki arama boşluğuna profil resmini araştıracağınız kişinin numarasını başına ülke kodu gelecek şekilde, örneğin 905xx xxx xxxx yazdıktan sonra araştır düğmesine tıklamanız yeterlidir.
Girdiğiniz numara sunucuya gönderildikten sonra whatsapp profil resmi veya durum mesajı herkese açık ise görüntülenebilecektir.
Girilen numaranın whatasapp hesabı yok ise bu durum da size bildirilecektir.
Son araştırılan numaralara ait profil resimleri ve durum mesajları uygulamanın klasörüne kaydedilmekte. Aynı numarayı tekrar araştırmak istediğinizde sunucuya bir bilgi gönderilmeden profil resmi ve durum mesajı uygulamaya ait lokal klasörden getirilerek gösterilmektedir.
Uygulamamı deneyerek yorumlarınızı ekleyebilirseniz sevinirim.
Düzenleyen pluton : 07-01-2016 at 09:51
verdiğiniz adresde uygulama gözükmüyor
uygulamanın adı ne bende linkler açılmıyor
Arayan kişiyi xxx olarak rehbere kaydettikten sonra programa ne gerek var?
Aynen mesela ben öyle yapıyorum.:ok:
Ayrıca bu progamı indirmek içinde indirenlerin telefonlarındaki resim videoları erişim istiyor sanane milletin özelinden bi program sunuyorsun koşulsuz sun.
konu altta açmıştı benim sorularımdan sıkıldı galiba aynı konuyu burdan açmış.
Düzenleyen Mete Han : 17-06-2016 at 11:21
Editttttt
Düzenleyen fb_44 : 17-06-2016 at 11:21