Uydumarket Banner  

2 sayfadan, 1. sayfa 12 SonSon
Gösterilen Mesajlar: 37 mesajdan 1 ile 20 arası

Konu: eklentiler ipk

  1. #1
    Member
    Giriş Tarihi
    02-03-2011
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    105
    Üye No
    556528

    eklentiler ipk



    Bilgisayardan indirdigimiz eklentileri vu solo se v2 ye nasıl yükleyeceğim.
    Cccam eklentisi atv Feed gibi eklentileri nerden bulabilirim.
    Bende şuan openatv 5.1 var.bunun içinde eklentiler var ama cccam atvfeed bulamadım.
    Kanal listemi nasil bilgisayara atip orda hangi program ile düzenleyip daha sonra cihaza nasıl atabilirim.
    Düzenleyen tny06tr : 28-11-2015 at 09:12

  2. #2
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    30-07-2009
    Mekan
    06 Ankara
    Mesajlar
    693
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    501031

    ,
    ,

    zaten forumun içindesiniz, bu bölümlerde arzu ettiğiniz birçok anlatım mevcut,
    dreamboxedit 5.1 programı kurarsanız laptop pc vs. kanallarınızı düzenler ve yeniden vu ya gönderirsiniz, bunların anlatımı da buralarda mevcut.
    5.1 yada 5.2 kurarsanız ıptv listesi de düzenleme şansınız var.
    bu konularda yeni iseniz öncelik foruma araştırın ,
    atv backup kullanıyorsanız zaten içinde cccam vb ile kanal seti vardır ham imaj kullanıyorsanız birçok eklentiye isteğiniz varsa ihtiyacınız vardır.
    bu durumda da forumda vu plus da olmazsa olmazlarımız diye arayın bulursunuz hem programları hem de yükleme şeklini

    kısaca vu solo se v2 bölümü haricinde vu plus genel de inceleyiniz

  3. #3
    Member
    Giriş Tarihi
    02-03-2011
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    105
    Üye No
    556528

    Open atv 5.1 kullanıyorum.
    3 saattir okudum.
    Ne eski makinamdaki cccam lari nasıl atacağımi buldum.
    Nede iptv kanallarımı nasıl ekleyeceği mi buldum.
    Makina da bakmadığım yer kalmadı gibi ama cccam iptv ekle diye bir kısım bulamadım.
    Vu+solo se v2

  4. #4
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    19-07-2012
    Mekan
    10 Balıkesir
    Yaş
    41
    Mesajlar
    869
    Üye No
    581972

    Hocam siz daha önce enigma bir cihaz kullanmadınız sanırım.. kumanda ile cccam giremezsiniz.. bilgisayarınıza flashxp programı kuracaksınız sonra gerekli giriş bilgilerinizi doldurup cihaza bağlanacaksınız.. forumlarda googleda gerekli araştırmaları yapın bulursunuz resimli anlatım.. kanal listesinide dreamboxedit programı ile atıyorsunuz.. tabi hiç enigma linux kullanmadıysanız size çok zor ve karışık gelecektir zamanla alışırsınız...

  5. #5
    Member
    Giriş Tarihi
    02-03-2011
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    105
    Üye No
    556528

    Kanal ayarlarını yaptım.
    Sadece iptv lerimi ve cccam larimi atamadım.
    Eski makinamdan cccam lari nasıl alıp atacağım.
    İyice karıştı....Kafam şişti valla.
    Bu openatv 5.1 içinde cccam dosyası varmi dır.
    Eski makinam medialink black panther di.ordaki cccam larimi nasıl alacağım.
    Düzenleyen tny06tr : 28-11-2015 at 18:24

  6. #6
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    19-07-2012
    Mekan
    10 Balıkesir
    Yaş
    41
    Mesajlar
    869
    Üye No
    581972

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi tny06tr Mesajı Göster
    Kanal ayarlarını yaptım.
    Sadece iptv lerimi ve cccam larimi atamadım.
    Eski makinamdan cccam lari nasıl alıp atacağım.
    İyice karıştı....Kafam şişti valla.
    Bu openatv 5.1 içinde cccam dosyası varmi dır.
    Eski makinam medialink black panther di.ordaki cccam larimi nasıl alacağım.
    eski cihazınızda sanırım kumanda ile giriliyordu.. eğer bir yere not aldıysanız ordan yazarsınız. eğer not almadıysanız eski cihazınızı bağlayıp kumanda ile ilgili yere girip bir kağıda not alırsınız..veya server aldığınız kişi ile bağlantıya geçip o size bilgileri tekrar verir....

  7. #7
    Member
    Giriş Tarihi
    02-03-2011
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    105
    Üye No
    556528

    Cccam lari anladım.
    İptv lerimin adresini nasıl makinaya yapabileceğim.

  8. #8
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    19-07-2012
    Mekan
    10 Balıkesir
    Yaş
    41
    Mesajlar
    869
    Üye No
    581972

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi tny06tr Mesajı Göster
    Cccam lari anladım.
    İptv lerimin adresini nasıl makinaya yapabileceğim.
    iptv buketlere ekleme diye googleda araştırın resimli örneklerle karşılaşırsınız

  9. #9
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    30-07-2009
    Mekan
    06 Ankara
    Mesajlar
    693
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    501031

    ıptv listeniz varsa
    dreambox edit 5.1 ya da 5.2 kuracaksın kendi kanal listeni açtığın dm edit ekrana gelecek(pc laptop) orda kanal listesi en sağ tarafta sağ tıkla yeni ıptv listesi adı oluştur,
    sonra yeni açtığın ıptv listesini aç
    bir yan sola geç içinde iken sağ tıkla
    en altta ıptv and other.....
    diye yazı görürsün
    onun üzerine geldiğinde add
    diye yazıyı seç
    karşına gelen ekranda
    hiç ayarla oynamadan tek tek ıptv listeni gireceksin
    bu yeni kanal listede oluşunca kanal listeni komple kayıtla sonra vu solo ile gerekli bağlantıyı kurup dosyaları dreambox a gönder devamını yaparsınız

    ıptv kanal listeniz yine bir kanal setin içinde ise yine dmedit açın oraya ıptv li kanal listeniz gelsin orayı bilin
    sonra eklemek istediğiniz kanal listesine gelin
    dmedit sol üstte al ver var oradan al seç
    sonra ıptv buketin nerede ise oradan al
    sonra yeni kanal listende gözükür
    sonra kapa aç
    vu kanal listen ıptv listen tamamdır

  10. #10
    Adviser
    Giriş Tarihi
    12-03-2004
    Mekan
    07 Antalya
    Yaş
    52
    Mesajlar
    11,153
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    6787

  11. #11
    Member
    Giriş Tarihi
    02-03-2011
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    105
    Üye No
    556528

    Diyelim ki open atv 5.1 kurdum.sonra hoşuma gitmedi.black hole image si yuklemek istiyorum.en iyi yol hangisidir.
    İlk önce kanallari yedekleyip makinayi fabrika ayarlarina dönüp yeni image yi yüklemesi?
    Yoksa direk openatv 5.1 üzerine yüklemek mi?


    Ben direk openatv nin üzerine üzerinde eklemeler yapılmış openatv yükledim.sonra tekrar beğenmeyip hiç oynanmamış openatv 5.1 yükledim. Ama açılışta ekran üzerinde oynanmış openatv 5.1 in resmi geldi.
    Sizce en iyi yükleme hangisi olur?

  12. #12
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    28-07-2010
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    43
    Mesajlar
    1,249
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    537507

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi tny06tr Mesajı Göster
    Diyelim ki open atv 5.1 kurdum.sonra hoşuma gitmedi.black hole image si yuklemek istiyorum.en iyi yol hangisidir.
    İlk önce kanallari yedekleyip makinayi fabrika ayarlarina dönüp yeni image yi yüklemesi?
    Yoksa direk openatv 5.1 üzerine yüklemek mi?


    Ben direk openatv nin üzerine üzerinde eklemeler yapılmış openatv yükledim.sonra tekrar beğenmeyip hiç oynanmamış openatv 5.1 yükledim. Ama açılışta ekran üzerinde oynanmış openatv 5.1 in resmi geldi.
    Sizce en iyi yükleme hangisi olur?
    hocam siz en iyisi vu bölümünden backup yükleyin hepsi var için de sevgiler

  13. #13
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    16-09-2005
    Mekan
    43 Kütahya
    Mesajlar
    723
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    133375

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi tny06tr Mesajı Göster
    Diyelim ki open atv 5.1 kurdum.sonra hoşuma gitmedi.black hole image si yuklemek istiyorum.en iyi yol hangisidir.
    İlk önce kanallari yedekleyip makinayi fabrika ayarlarina dönüp yeni image yi yüklemesi?
    Yoksa direk openatv 5.1 üzerine yüklemek mi?


    Ben direk openatv nin üzerine üzerinde eklemeler yapılmış openatv yükledim.sonra tekrar beğenmeyip hiç oynanmamış openatv 5.1 yükledim. Ama açılışta ekran üzerinde oynanmış openatv 5.1 in resmi geldi.
    Sizce en iyi yükleme hangisi olur?
    En son sorudan başlıyayım..Hazır backup yüklediğinizde bir önceki Backupın Kapağı birkaç saniye ,bazen yeni imajın açılışında gözüküyor ne yazık ki..Yeni imaj yükleyeceğiniz zaman önce ftp ile cihaza bağlanıp etc içindeki CCcam.cfg nizi ve etc-enigma2 içindeki kanal listenizi yedekleyin.
    Sonrada yeni imajı, direk usb ile yükleyin.Bu kadar..
    Saygılar :wave:
    Düzenleyen olcayto43 : 29-11-2015 at 00:38

  14. #14
    Member
    Giriş Tarihi
    02-03-2011
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    105
    Üye No
    556528

    Yani bu açılış ta eskisinin gözükmesini engelleyemiyoruz?

  15. #15
    Adviser
    Giriş Tarihi
    12-03-2004
    Mekan
    07 Antalya
    Yaş
    52
    Mesajlar
    11,153
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    6787

    değiştirdiğiniz imajın logosu gözüküyorsa buda gözünüze batıyorsa düzeltebilirsiniz


  16. #16
    Member
    Giriş Tarihi
    02-03-2011
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    105
    Üye No
    556528

    iptv lerimi dremboxedit ile yazamiyorum.Sag tarafa ipt buket dosyasi yapiyorum.Yanina hemen kanallarin ismi c****gi vere sag tikliyorum.Ama hic bir sey aktif degil.

  17. #17
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    16-09-2005
    Mekan
    43 Kütahya
    Mesajlar
    723
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    133375

    Sağ tıkladıgında IP TV And Other sreaming Services yazar en altta..Onun uzantısında Add ve Edit Selected Vardır..Yeni ekleme yapacaksan add, Düzeltme yapacaksan edit'i kullanıcaksın..
    Yalnız sağ tıkladıgın yer, Dream edit Programına baktıgında ortadaki bölüm olmalı.orayı karıştırmış olmayasın...yani en üstünde koyu renkle Kişisel Buket Ayrıntıları yazan yer..

  18. #18
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    16-09-2005
    Mekan
    43 Kütahya
    Mesajlar
    723
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    133375

    Buda youtube da nasıl yapılacagını anlatan video linki ..

    Esasında biraz arastırsan forum içinde yapabilirdin..
    Saygılar..

  19. #19
    Member
    Giriş Tarihi
    02-03-2011
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    105
    Üye No
    556528

    3 tane boş bölüm var.
    1-uydu frenkaslari
    2-kanal isimleri (sıralama düzenleme)
    3-buket oluşturma
    Buket kısmına iptv oluşturuyorum. Onu aktif yapınca 1 ve 2. Kısım boş gözüküyor. 2. Kısma (kanal sıralama düzeltme kismina) gelip sağ a tıklayınca hiç biri aktif olmuyor.

  20. #20
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    16-09-2005
    Mekan
    43 Kütahya
    Mesajlar
    723
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    133375

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi tny06tr Mesajı Göster
    3 tane boş bölüm var.
    1-uydu frenkaslari
    2-kanal isimleri (sıralama düzenleme)
    3-buket oluşturma
    Buket kısmına iptv oluşturuyorum. Onu aktif yapınca 1 ve 2. Kısım boş gözüküyor. 2. Kısma (kanal sıralama düzeltme kismina) gelip sağ a tıklayınca hiç biri aktif olmuyor.
    Gönderdiğim videoyu izle bakalım..izledikten sonra yine yapamazsan yardımcı olayım..bu arada Dream edit Programın Ip yv ye uygun olmalı...heralde öyledir..mesela benimki 5.1.1 versiyonu.

2 sayfadan, 1. sayfa 12 SonSon

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı