hayrlı olsun meltem medya ya spor camiasına hızlı giriş yaptı :)
BİLGİ | İskoçya ve Avusturya Ligi maçları bu haftadan itibaren Türksat'tan yayın yapan Meltem TV ve Mesaj TV kanallarından yayınlanacak.
Düzenleyen suadiye : 27-11-2015 at 13:18
hayrlı olsun meltem medya ya spor camiasına hızlı giriş yaptı :)
Beklediğimiz hareketler bunlar. HD ile taçlandırsınlar artık golleri :smiles31:
Helal olsun be aferin :) ntvspor, sports tv , ht 7/24 utansın :smiles10:
valla helal olsun be yakısır..
tek kelime ile bravoo listemde bile yoktu bunlar ama artık yavastan önsıralara gelirler , en azından 16.9 olsunlar mac sırasında
Oturup tüm maçları izleyecek halim yok ama zaten istesemde izleyemem yinede liglerinin yayınlarının olması çok güzel bir şey..
Frekansı girdim ama taramada kanal çıkmıyor.Receiver:Kawai
Düzenleyen real 07 : 27-11-2015 at 14:12
Frekanslar nedir
yakışır hayırlı olsun...
Hayırlı olsun. Çok sık takip etmesemde ara sıra güzel yabancı filmler yayınlıyorlar.
Keşke hd yayında olsa
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun, futbolsever dostlar için güzel gelişmeler oluyor..Meltem ve Mesaj Tvye sonsuz teşekkürlerimle başarılar diliyorum
Valla NTV spor Belçika ligini veriyor hesapta ama hafta bir iki mac ile geçiştiriyorlar. bi ligi veriyorsa haftada en az mac vermesi gerek bir kanalın ki belçika ligi belçikada tüm maçlar naklen yayınlanıyor. hani deseler ki zaten naklen yayınlanan bu kadar mac oluyor bizde onu veriyoruz ama oyle bir durumda yok. Vereceksen adam gibi ver yani bir mac iki mac veriyorum diye Belçika ligini veriyorum deme. zaten elinde bişey yok hazır bu ligi yayınlıyorsun daha fazla maç vermelisin.
Helal be...utanmasi gereken;sözde spor kanallarımiz da var bizim...
General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı Olsun,Sevdiğim Ligler Önemli atak MELTEM MEDYADAN :ok:
şu maçları sports tv veremiyorsa ne işe yarar kapansın gitsin daha iyi ... haydar baş a helal olsun.bu maç yayınları ilaç oldu ... birde yunan ligi ve iskandinav liginden maçlar yayınlandımı heryer de gözümüz kulağımız olur ...
Sports tv de Arjantin ligini yayınlasaydı çok iyi olurdu şu an o ligin yerli yayıncısı yok
ntvspordan beklerken bu daha iyi oldu hayırlı olsun inşallah