Türksatta cccam la açılan kanal yok netiniz varsa sadece ip tv üyeliği alablirsiniz
slm arkadaslar ben next machina 3d super combo aldim ve cccam almak niyetindeyim bana bu hususda bigisi olan arkadaslardan basdan sona bilgi lasim yani ilk önce hangi kanalar nerden ne tip yanliz söyliyim ben yanliz türksat almanyadan ve ip tv bakabiliyorum bu cccami de sir bunlar üserinden kulanabilirim .
simdiden yardimlariniz icin tesekürler.
Türksatta cccam la açılan kanal yok netiniz varsa sadece ip tv üyeliği alablirsiniz
bilgin icin tesekürler ip tv diyosunda oda malesef dogrudürüz dürüzt kaliteli yer bulmak bizim bu güzel cennet ülkemizde cok sor
hocam öncelikle hayırlı olsun güzel cihaz. cccam ile türksatta izleme ihtimaliniz yok açıkcası ....cccam ile kullanmak için 19 .13 23.5 ,28, 30batı 16,39 36. decedeki vb.... bu gibi uydular için paylaşım kanallarını izleyebilirisiniz..... sadece sizde türksat olduğu için pek faydalı olacagını sanmıyorum...ya ayrı çanak kurmanız gerekecek çanak yoksa yada cccam paylaşımın sizin için faydası olmaz ... bu benim görüşüm sadece sizi bilgilendirmek .... karar sizin . saygılar....
ip tv konusunda yardımcı olamıyorum malesef .sıkıntı olabiliyor. oyüzden kullanmayı düşünmedim... ücretli server kullnıyorum...yer müsayit ev müstakil olduğu için 13, 19, 23,5 39,30 0.8 42(4 çanak 7 adet uydu ) uydularını serverle izliyorum...internette forum sitelerini biraz araştır.... büyük olasılık bulabilirsin ...saygılarımızla....
ok anladim bilgileriniz icin tesekürler anlasildi yani bana bahceye 10 canak gurduracaksiniz :smiles31:
120 lik canagim var saten motorlu ama kurulu yerden eve 80 m köselerle 100 m AR ÜSENDIM ELEKTIRIK KABLOSU CEKMEYE BELIKI YAZIN pardon büyük yazdim :smiles31: