Uydumarket Banner  

2 sayfadan, 1. sayfa 12 SonSon
Gösterilen Mesajlar: 30 mesajdan 1 ile 20 arası

Konu: Korax VIPCOM HD (konu hakkında soru ve cevaplar !!!)

  1. #1
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    11-08-2004
    Mekan
    71 Kırıkkale
    Yaş
    43
    Mesajlar
    13,131
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    23115

    New Icon22 Korax VIPCOM HD (konu hakkında soru ve cevaplar !!!)



    Sevgili @arkadaşlar !
    Korax VIPCOM HD bu cihaz üzerinde Wifi,IPTV,CCcam desteği mevcutmuş? Cihazın kèy bölümüne Menü,6666 ile giriliyor ama Viaccess,I****o,DirectCW v.s yeniden kèy eklenemiyor.CCcam için ne yapmak gerekli? Biss kèy için sadece şifreli kanal üzerinde INFO tuşuna(4 defa) basınca kèy girilebiliyor.Başka yöntemle şifre girmeyi denedim ama maalesef olmuyor.Güncel emu yazılımı için ne yapmalı? Bu cihaz hakkında bilgisi olan arkadaşlarımızdan bu konu altında yardımcı olmalarını talep ediyorum.Sevgilerimle...

  2. #2
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    12-03-2004
    Mekan
    20 Denizli
    Yaş
    52
    Mesajlar
    572
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    6790

    ben de bu cihazı azersat için yeni aldım, çok da memnunum. ancak iptv ve ccam için yeterli bilgim yok. yazılımlar için de paylaşım yapılırsa sevinirim.

  3. #3
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    11-08-2004
    Mekan
    71 Kırıkkale
    Yaş
    43
    Mesajlar
    13,131
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    23115

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi sera_nat Mesajı Göster
    ben de bu cihazı azersat için yeni aldım, çok da memnunum. ancak iptv ve ccam için yeterli bilgim yok. yazılımlar için de paylaşım yapılırsa sevinirim.
    Sevgili @sera_nat !
    CCcam & Newcamd & Mgcamd için cihazın kumandasından Menü - 7777 yaparak ulaşabilirsiniz.Girmiş olduğunuz bölümde cihaza server bilgilerini girebilirsiniz.Kolay gelsin.


    VIPCOM HD için emu softcam dosyasını hazırladım.Yapmış olduğum test sonucunda sadece BISS şifreli kanallar açılmaktadır.Diğer emulatörleri(Via,Nagra,CW,Direct CW,Irdéto) eklediğim halde açmamaktadır.Softcam dosyasını ekten indirebilirsiniz.Kolay gelsin.
    Düzenleyen ozgur71 : 11-10-2018 at 19:11

  4. #4
    Starting Member
    Giriş Tarihi
    21-01-2016
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    8
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    618371

    Bu cihaz için yeni yazılım gelecek mi? Çünkü cccam sorunlu gscam aktif edilemiyor ayrıca youtube genelde hata veriyor ülke seçeneklerinde başka ülkeler var fakat türkiye yok internet güncellemeside bağlanmıyor adres girmemi istiyor gibi sorunlar var ayrıca vipcom kullanan az sanırım destek yok fazla bununla ilgili bir konu göremedim

  5. #5
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    25-01-2004
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    1,258
    Üye No
    851

    bende var bu modelden gecen yaz almistim gayette memnunum ufacicik kutu ama marifetleri buyuk korok bolumune daha ilk gelisim bir kaç kere ugrayip çikmistim sorum su yeni kanal ekliyecem antere tikliyorum veritabani neredeyse dolu uyarisi geliyor hep ne yapmam gerekiyor yardiminizi bekliyorum

  6. #6
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    27-01-2016
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    41
    Mesajlar
    56
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    618498

    bilgilerin için tesekür ederiz ustam

  7. #7
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    12-03-2004
    Mekan
    20 Denizli
    Yaş
    52
    Mesajlar
    572
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    6790

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi ozgur71 Mesajı Göster
    Sevgili @sera_nat !
    CCcam & Newcamd & Mgcamd için cihazın kumandasından Menü - 7777 yaparak ulaşabilirsiniz.Girmiş olduğunuz bölümde cihaza server bilgilerini girebilirsiniz.Kolay gelsin.


    VIPCOM HD için emu softcam dosyasını hazırladım.Yapmış olduğum test sonucunda sadece BISS şifreli kanallar açılmaktadır.Diğer emulatörleri(Via,Nagra,CW,Direct CW,Irdéto) eklediğim halde açmamaktadır.Softcam dosyasını ekten indirebilirsiniz.Kolay gelsin.
    üstad güncel kanal listesi var mı, yüklesek

    ---------- Mesaj saat 22-09-2018 12:24 tarihinde birleştirilmiştir ----------

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi ozgur71 Mesajı Göster
    Sevgili @sera_nat !
    CCcam & Newcamd & Mgcamd için cihazın kumandasından Menü - 7777 yaparak ulaşabilirsiniz.Girmiş olduğunuz bölümde cihaza server bilgilerini girebilirsiniz.Kolay gelsin.


    VIPCOM HD için emu softcam dosyasını hazırladım.Yapmış olduğum test sonucunda sadece BISS şifreli kanallar açılmaktadır.Diğer emulatörleri(Via,Nagra,CW,Direct CW,Irdéto) eklediğim halde açmamaktadır.Softcam dosyasını ekten indirebilirsiniz.Kolay gelsin.
    üstad tamam galiba softcam yüklendi sanırım oldu akşam italyan maçı açıktı





    TEŞEKKÜRLER

  8. #8
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    12-03-2004
    Mekan
    20 Denizli
    Yaş
    52
    Mesajlar
    572
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    6790

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi ozgur71 Mesajı Göster
    Sevgili @sera_nat !
    CCcam & Newcamd & Mgcamd için cihazın kumandasından Menü - 7777 yaparak ulaşabilirsiniz.Girmiş olduğunuz bölümde cihaza server bilgilerini girebilirsiniz.Kolay gelsin.


    VIPCOM HD için emu softcam dosyasını hazırladım.Yapmış olduğum test sonucunda sadece BISS şifreli kanallar açılmaktadır.Diğer emulatörleri(Via,Nagra,CW,Direct CW,Irdéto) eklediğim halde açmamaktadır.Softcam dosyasını ekten indirebilirsiniz.Kolay gelsin.
    CBC sport açıldı bu sefer de idman yok. şifreli

  9. #9
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    11-08-2004
    Mekan
    71 Kırıkkale
    Yaş
    43
    Mesajlar
    13,131
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    23115

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi sera_nat Mesajı Göster
    CBC sport açıldı bu sefer de idman yok. şifreli
    Sevgili @sera_nat !
    Idman TV içinde sana özel biss softcam yaparım.Bilgine...

  10. #10
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    12-03-2004
    Mekan
    20 Denizli
    Yaş
    52
    Mesajlar
    572
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    6790

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi ozgur71 Mesajı Göster
    Sevgili @sera_nat !
    Idman TV içinde sana özel biss softcam yaparım.Bilgine...
    eyvallah üstad

  11. #11
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    12-03-2004
    Mekan
    20 Denizli
    Yaş
    52
    Mesajlar
    572
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    6790

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi ozgur71 Mesajı Göster
    Sevgili @sera_nat !
    Idman TV içinde sana özel biss softcam yaparım.Bilgine...
    hafta arası maçlar var malum üstad, müsait olduğunda softcam alabilir miyim. teşekkürler şimdiden

  12. #12
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    12-03-2004
    Mekan
    20 Denizli
    Yaş
    52
    Mesajlar
    572
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    6790

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi ozgur71 Mesajı Göster
    Sevgili @sera_nat !
    Idman TV içinde sana özel biss softcam yaparım.Bilgine...
    üstad günaydın, salı günü cbc şifreli görünüyordu dün info yaparak şifreyi tekrar silip girdiğimde kanal açıldı gs maçını izledim. ancak idman tv ye de info dan şifresini gireyim dedim şifre kısmına *** giremedim verdiğin softcam ile idman için de yardımını bekliyorum. kolay gelsin

  13. #13
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    27-01-2004
    Mekan
    35 İzmir
    Mesajlar
    600
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    1056

    selamlar ipplus v3 cihaza aldıgımız iptv adresini xtreamcodes e yazıyoruz kaydetmiyor ilk defa böyle bir şeye denk geldik kaydetmeden çıkıyorsun oynatıyor cihaz kapanıp açıldımı adres siliniyor varmıdır bir yolu kolay gelsin
    Düzenleyen adnan : 05-10-2018 at 09:51

  14. #14
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    11-08-2004
    Mekan
    71 Kırıkkale
    Yaş
    43
    Mesajlar
    13,131
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    23115

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi sera_nat Mesajı Göster
    üstad günaydın, salı günü cbc şifreli görünüyordu dün info yaparak şifreyi tekrar silip girdiğimde kanal açıldı gs maçını izledim. ancak idman tv ye de info dan şifresini gireyim dedim şifre kısmına *** giremedim verdiğin softcam ile idman için de yardımını bekliyorum. kolay gelsin
    Sevgili @sera_nat !
    Vipcom için ilgili softcam dosyasını aşağıdaki ekten indirebilirsin.Kolay gelsin...
    Ekli Dosyalar Ekli Dosyalar

  15. #15
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    12-03-2004
    Mekan
    20 Denizli
    Yaş
    52
    Mesajlar
    572
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    6790

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi ozgur71 Mesajı Göster
    Sevgili @sera_nat !
    Vipcom için ilgili softcam dosyasını aşağıdaki ekten indirebilirsin.Kolay gelsin...
    Üstad softcami yükledim ancak cbcsport açık lakin idman şifreli görünüyor. İnfo tuşuyla biss *** girmek istediğimde de *** yazılmıyor.





    Nerde yanlış yapıyorum acaba?

    Düzenleyen sera_nat : 20-10-2018 at 00:05

  16. #16
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    12-03-2004
    Mekan
    20 Denizli
    Yaş
    52
    Mesajlar
    572
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    6790

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi ozgur71 Mesajı Göster
    Sevgili @sera_nat !
    Vipcom için ilgili softcam dosyasını aşağıdaki ekten indirebilirsin.Kolay gelsin...
    Üstad?

  17. #17
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    11-08-2004
    Mekan
    71 Kırıkkale
    Yaş
    43
    Mesajlar
    13,131
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    23115

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi sera_nat Mesajı Göster
    Üstad?
    Sevgili @sera_nat !
    İdman TV kanalı için gerekli bilgiler softcam eklendi.Lakin cihaz aynı anda biss şifreleri çözmeye olabilir? Siz bu esnada CBC Sport kanalı şifresini silip diğer kanalın açık olup olmadığını deneyebilirmisiniz? Kolay gelsin...

  18. #18
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    12-03-2004
    Mekan
    20 Denizli
    Yaş
    52
    Mesajlar
    572
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    6790

    üstad şifreleri sildiğimde de sadece cbcsport için yükleme yapabiliyorum.




  19. #19
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    11-08-2004
    Mekan
    71 Kırıkkale
    Yaş
    43
    Mesajlar
    13,131
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    23115

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi sera_nat Mesajı Göster
    üstad şifreleri sildiğimde de sadece cbcsport için yükleme yapabiliyorum.



    Sevgili @sera_nat !
    Peki sifreyi sildiğinde idman tv üzerinde şifre girebiliyormusun? Softcam güncel başkada bir islem kalmıyor.Kolay gelsin

  20. #20
    Member
    Giriş Tarihi
    01-10-2004
    Mekan
    59 Tekirdağ
    Yaş
    44
    Mesajlar
    136
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    31985

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi ozgur71 Mesajı Göster
    Sevgili @sera_nat !
    CCcam & Newcamd & Mgcamd için cihazın kumandasından Menü - 7777 yaparak ulaşabilirsiniz.Girmiş olduğunuz bölümde cihaza server bilgilerini girebilirsiniz.Kolay gelsin.


    VIPCOM HD için emu softcam dosyasını hazırladım.Yapmış olduğum test sonucunda sadece BISS şifreli kanallar açılmaktadır.Diğer emulatörleri(Via,Nagra,CW,Direct CW,Irdéto) eklediğim halde açmamaktadır.Softcam dosyasını ekten indirebilirsiniz.Kolay gelsin.
    Usta;vipcom hd ye tarif ettiğiniz gibi yüklediğim cccam bilgilerini bir türlü aktif edemedim.Nerede hata yaptığımı çözemedim.Menü +7777 den sonra çıkan tabloya cccam bilgilerini girdik .fakat sitelerde cccam bilgilerinin önüne ve arkasına{ } işaretleri konmuş. acaba onlarımı koymuyoruz oyüzdenmi olmuyor.Yardım ederseniz sevinirim.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.Kolay gelsin...

2 sayfadan, 1. sayfa 12 SonSon

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı